cevaplarınız için şimdiden teşekküler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş abi, bizim vectra a ların cam düğmeleri ile astra f lerin cam düğmeleri ile aynı sanırım. sabah bi astra nın içine baktım. görüntüde aynılar. bilgin var mı abi bu konuda?Biraz tadilat yaptıktan sonra başka araçların düğmesi elbette iş görür, parçacılardan uygun düğme bakmakta fayda var.
![]()
Linkteki ürün için firma ile iletişime geçebilirsin.
İngilterede çok kullanılan bir modeldir.Firma İngiliz.
15 sterlin. Shiping dahil 50TL e gelebilir.
https://www.crazyleds.co.uk/Calibra-LED-electric-window-switch-pack.-2-button-type.html
Yerine oturursa orjinaline en yakın cam açma düğmesi olur.Savaş abi, bizim vectra a ların cam düğmeleri ile astra f lerin cam düğmeleri ile aynı sanırım. sabah bi astra nın içine baktım. görüntüde aynılar. bilgin var mı abi bu konuda?
Savaş abi, bizim vectra a ların cam düğmeleri ile astra f lerin cam düğmeleri ile aynı sanırım. sabah bi astra nın içine baktım. görüntüde aynılar. bilgin var mı abi bu konuda?
evet benim astranında düğmeleri aynı. ama bulunduğu yer farklı sadece. kapı açma kolunun yanlarında bulunuyor.
cevap için teşekkürler. sıfırını bulma ihtimalim arttı şimdi o zaman. sizin araçlardaki şöför tarafı düğme setini bulabilirsem. düğmelerini söküp benimkine uyarlar sıfır cam düğmelerime kavuşurumbu arada doğma büyüme kdz.ereğli'li olarak zonguldak'a selamlar
![]()