Vectra A cam kaldırma düğmeleri yardım lütfen

onur_vectra_a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:(opelciler bana yardım lazım.:( aracımın sadece ön camları elektrikli. el freninin arkasında 2 li düğmeli yani. bu düğmelerden sürücü tarafı kullanım sıklığından dolayı sertleşti. aşırı güç uygulamak zorunda kalıyordum. 2 ay önce söktük temizledik. çok az da olsa yumuşadı. düğmelerin yerini değiştirip yolcu tarafı düğmesi yaptım onu. yolcu tarafı az kullanılmasına rağmen bir kaç kullanımdan sonra düğme gene sertleşti. artık camı kaldırmak için öyle bir güç uyguluyorum ki, düğme kırıp içine kaçıcak konsolun. internette araştırdım. parçanın sıfırı zaten yok. ankara"daki hurdacılar anasının gözü. zaten hurda da kaldıgını sanmıyorum. bir de hurdadan parça almak istemiyorum birazda. dünya para verip alacağım düğmenin bir hafta içinde arızalanmayacağı mechul. benim sizden istediğim bu düğmeleri kurtarma yolu var mı bildiğiniz? yada görüntüsü sırıtmıyacak şekilde başka bir aracın düğmesinin oraya uydurup uyduramıyacağım?

cevaplarınız için şimdiden teşekküler

Biraz tadilat yaptıktan sonra başka araçların düğmesi elbette iş görür, parçacılardan uygun düğme bakmakta fayda var.

cavalier%20calibra%202%20button%20switch.JPG

Linkteki ürün için firma ile iletişime geçebilirsin.

İngilterede çok kullanılan bir modeldir.Firma İngiliz.
15 sterlin. Shiping dahil 50TL e gelebilir.

https://www.crazyleds.co.uk/Calibra-LED-electric-window-switch-pack.-2-button-type.html

Biraz tadilat yaptıktan sonra başka araçların düğmesi elbette iş görür, parçacılardan uygun düğme bakmakta fayda var.
Savaş abi, bizim vectra a ların cam düğmeleri ile astra f lerin cam düğmeleri ile aynı sanırım. sabah bi astra nın içine baktım. görüntüde aynılar. bilgin var mı abi bu konuda?

cavalier%20calibra%202%20button%20switch.JPG

Linkteki ürün için firma ile iletişime geçebilirsin.

İngilterede çok kullanılan bir modeldir.Firma İngiliz.
15 sterlin. Shiping dahil 50TL e gelebilir.

https://www.crazyleds.co.uk/Calibra-LED-electric-window-switch-pack.-2-button-type.html

İlgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim. Ben de dün nette araştırırken buraya denk geldim. bizim araçların bütün düğmelerini yapmış adamlar ama hiç biri stoklarında yok. ben gene de bir mail atıp şansımı denicem :)

Savaş abi, bizim vectra a ların cam düğmeleri ile astra f lerin cam düğmeleri ile aynı sanırım. sabah bi astra nın içine baktım. görüntüde aynılar. bilgin var mı abi bu konuda?
Yerine oturursa orjinaline en yakın cam açma düğmesi olur.

evet benim astranında düğmeleri aynı. ama bulunduğu yer farklı sadece. kapı açma kolunun yanlarında bulunuyor.

evet benim astranında düğmeleri aynı. ama bulunduğu yer farklı sadece. kapı açma kolunun yanlarında bulunuyor.

cevap için teşekkürler. sıfırını bulma ihtimalim arttı şimdi o zaman. sizin araçlardaki şöför tarafı düğme setini bulabilirsem. düğmelerini söküp benimkine uyarlar sıfır cam düğmelerime kavuşurum :) bu arada doğma büyüme kdz.ereğli'li olarak zonguldak'a selamlar :)

cevap için teşekkürler. sıfırını bulma ihtimalim arttı şimdi o zaman. sizin araçlardaki şöför tarafı düğme setini bulabilirsem. düğmelerini söküp benimkine uyarlar sıfır cam düğmelerime kavuşurum :) bu arada doğma büyüme kdz.ereğli'li olarak zonguldak'a selamlar :)

zonguldak'tan da sana selamlar olsun...

ya arkadaşar banada o düğmenin 4 lü olanından lazım

2Q==

2Q==

Son düzenleme:
Geri