Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aracın emme manifoldu ile motor üst kapağın arasında (Delco Remy ) markalı,adının vakum pompası olduğunu öğrendiğim bu parça ne işe yarar,bilgisi olan varsa yazabilirmi?
Arkadaşlar aracın emme manifoldu ile motor üst kapağın arasında (Delco Remy ) markalı,adının vakum pompası olduğunu öğrendiğim bu parça ne işe yarar,bilgisi olan varsa yazabilirmi?
16 valf araçların alt devirlerde 8 valf olmasını yani dolayısı biraz daha seri olması için,
emme manifolt yolunu kısaltmaya yarayan bıçakları çalıştıran valf,
vectra b de bu şekilde yanlışım varsa ustalarımız düzeltecektir...
Bu açıklama pek açıklayıcı olmadı sanırım,mesela bu valf bozuksa ne gibi sorunlar ortaya çıkar? Kontrol edilmelimi ,değişmeli mi,temizlenmelimi? Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
16 valf araçların alt devirlerde 8 valf olmasını yani dolayısı biraz daha seri olması için,
emme manifolt yolunu kısaltmaya yarayan bıçakları çalıştıran valf,
vectra b de bu şekilde yanlışım varsa ustalarımız düzeltecektir...
ben kendi aracımdaki sistemi ,arkadaşın anlatmaya çalıştığı parçaya benzettiğim için tahminimi yazdım arkadaşta verdiğim bilgiyi pek açıklayıcı bulmadığından bilen birini bekledim,üstadlarımızdan selim abinin de dediği gibi resim olmayınca sarı çizmeli mehmet ağa misali ben anlatılanı anladığım kadar cevaplamaya çalıştım......