A
aff
Bilgi Girilmemiş
sevgili arkadaşlar 1997 model 1.6 vectra gl kullanıcısıyım... şu güne kadar arabamdan okadar çok memnundumki... ama şuan yardım istiyorum... arabam 14000 km de ve geçen hafta aracın triger setini değiştirmek için özel servise gittim.. serviste şöyle yaparız böyle yaparız oooooo bidolu vaat... sonra trigeri söktüler üzerinde GM marka set vardı yerine GLT marka bir set taktılar araç ilk gün ii di ertesi gün trigerin ordan tık tık diye ses gelmeye başladı korktum tabi hemen servise gittim açtılar yeni set çok gerdik falan dediler gergiyi gevşettiler ses yine gitti 1 saat sonra aynı ses tekrar çıktı gittim sesi steteskopla falan dinlediler nerden geldine baktılar seti söktüler tekrar taktılar gergiden geliyor ayar yapalım falan dediler... neyse yaptılar ertesi gece ses yine geldi ,,, bir ara gelidi yine gitti ama aracımın performansı ve çekişi düştü sabah ilk çalıştırmada benzin kokusu gelmeye başladı arabayı 100 km üzerine çıkarmakta zorlanıyorumki daha önce hiç böyle olmazdı bir usta sente atlamış sübaplar tam kapatmıyor falan dedi....
Arkadaşlar konu hakkında bilgilerinizi benle paylaşırsanız çok memnum olacağım.... selamlar teşekkürler
Arkadaşlar konu hakkında bilgilerinizi benle paylaşırsanız çok memnum olacağım.... selamlar teşekkürler