Vectra 2004 comfort hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozan_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozan_07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 2004 model vectra aldım.comfort modeli.ama bende far,park ve yağmur sensoru olmayanından.acaba bu modelde esp varmı.ayrıca güvenlik kodlarınıda kaybettim.onu tekrardan temin edebilirmiyim yada temin etmesemde bi sorun olurmu.şimdiden teşekkürler

ESP yok.

Saygılar.

nereden anlayabiliriğm ben onu.o konudada yardımcı olursan sevinirim

esp yok. espnin olduğunu nasıl anlarsın biliyomusun mesela sen kesinkin bir virajdan maksimum 120 ile dönersin o anda fren yapmak zorunda kalırsın espli araç daha hızlı döner fren yaptığında araç 3 tekerlek üstünde kalsa bile kontrollü fren yapar kıç falan atmaz

Tabii ki böyle bir uygulamaya gerek yok. Kontağı açtığında esp olan araçlarda esp ışığı gösterge içerisinde yanar, tipik sistem kontrolinden sonra söner. İçinde tc plus özelliğini de barındırdığından, illa uygulayarak görmek isteniyorsa en kolay anlama yöntemi patinaj atarak kalkmayı denemektir. Böyle bir durumda esp müdahale edecektir, bunu hem hissedersin hem de göstergede yanıp sönen ışıkla devreye girdiğini belli eder.
Ancak aracında esp yok, bunları denemene gerek yok. Kodları ise yetkili servisten temin edebilmen gerekmektedir. Radyo kodu hemen verilebilir ama motor kodu için biraz zaman ayırman gerekebilir

comfortta yağmur sensörü var bende var yani

evet yağmur sensörü var bizzat şahit oldum.....yolda ilerliyordum orta refuj sulama suyu birden cama sıçradı ve anında silecekler çalıştı :D

ara donanımdır aracınız ondan vardır yoksa comfortlarda yok...

2004 vectra c comfortlarda Yağmur sensörü var, esp yok, park sensörü yok.

Geri