Vectra 2000-2001 cdx

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan greif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

greif

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar bır vectra cdx almak ıstıyorum 2005 corsa cdtı a satıpda alıcam herhalde cdx e bınen arkadaslardan rıcam aracın olumlu yada olumsuz yonlerı ıle ılgılı bılgı verebılmelerı mesela tuple olurmu hangı tup ıyıdır kronık arızaları varmıdır parca ıscılık bakımından yada yakıt bakımından benı uzermı saygılarımla

cdx derken 2.5 lt mi yoksa 2 lt mi? genel olarak vectralar iyidir. lpg her opelde olduğu kadar sorunludur. üst sınıf bir aractır bildiğiniz gibi her vectra gibi yola iyi oturur ama b kasaların sorunu viraj giriş çıkışlarıdır. 10lt-13lt/100km gibi bir yakıtı var. 2lt motorların.

lpg her opelde olduğu kadar sorunludur.
su ana kadar hep BRC kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.GM lere uygun sistemlerden bir tane BRC

üst sınıf bir aractır bildiğiniz gibi her vectra gibi yola iyi oturur ama b kasaların sorunu viraj giriş çıkışlarıdır.
B1 lerde gerçekten viraj sıkıntısı var ama B2 lerde kısmen bu sorun giderilmiştir.eğer B2 test sürüşlerini araştırırsanız bunu konuyu görürsünüz.ama vectra A kasa virajda yola yapışan bir araçta beklemek yanlış olur

10lt-13lt/100km gibi bir yakıtı var. 2lt motorların.
fabirka verisi 100 kmde 10 litredir manuel şanzumanlar için

bahadır abicim bütün söylediklerini çürüttüm galiba ;) kızabilirsin bana :D

Son düzenleme:
walla arkadaşlar benim vectra lpg de şehiriçi yakıyor 11 lt falan bu da çok sayılmaz ayrıca benim araba da da zavoli gaz war hiçbirsorun yaşamadım ayrıca arıza lambası da yanmıyor temiz bakımları yapılmış hor kullanılmamış bi vectra bulursa hiç kaçırma

the İMAM
2000 cdx

walla arkadaşlar benim vectra lpg de şehiriçi yakıyor 11 lt falan bu da çok sayılmaz ayrıca benim araba da da zavoli gaz war hiçbirsorun yaşamadım ayrıca arıza lambası da yanmıyor temiz bakımları yapılmış hor kullanılmamış bi vectra bulursa hiç kaçırma

the İMAM
2000 cdx

Veriler benim aracınkilerle aynı , Zavoli LPG kiti aynı Vectra B 2.0 16V ile yola devam .

valla olumsuz yönü arkadaşım parçalarının çok pahalı olması,başka olumsuz yönü yok bence..ha bide süspansiyon yok bu arabalarda ama ben yinede çok memnunum,zavoli marka lpg var 100 km de ortala 9 lt gaz yakıyo...dediğim gibi seni üzerse sadece parça fiyatları üzer o kadar...

merhabalar gercı artık opelın parca fıyatlarına alıstım su anda bındıgım corsanında parca masrafı hıc az değil obur turlu hıc değilse cdx bınıyoruz derım dıger arkadasların soyledıgı gıbı dırı bır cdx bulmak lazım bırde fıyatlar cok farklı acaba hangı fıyat sevıyesı normaldır sıze gore

bahadır abicim bütün söylediklerini çürüttüm galiba ;) kızabilirsin bana :D

yok yaa niye kızayım. çürütme değilki aynı şeyleri söylüyoruz :D
lpg diğer opellerde ne kadar sorunluysa o kadar sorunlu dedim. yani ben lpg kullanmadığım için tam bilmiyorum ama vectralara özel bi lpg problemi yok :D
yol tutusta evet dediğin gibi b1ler daha kötü özellikle viraj çıkışlarında ama bence b2yede fazla güvenmemek gerekiyor :D
10lt-13lt derken ben tüm yıl için söylmiştim. kullanıma göre değişiyor işte ve hava şartlarına göre :):)
;)

kmsi 150 200 binden aşağı yok. olanda ya kmyi düşürmüş yada çok para istiyo yıllık vergisi 2000-2001 lerin 800 ytl civarında ...

valla fiyat olarak 15 den başlıyo 21 e kadar var,arabasına göre...benim arabanın yıllık vergisi 700 tl...parçası olsun vergisi olsun sorun değil diyosan tavsiye ederim al bi cdx..şimdiden hayırlı olsun..

Geri