Vectra 2000-2001 cdx

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan greif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla fiyat olarak 15 den başlıyo 21 e kadar var,arabasına göre...benim arabanın yıllık vergisi 700 tl...parçası olsun vergisi olsun sorun değil diyosan tavsiye ederim al bi cdx..şimdiden hayırlı olsun..

aracınız otomatikmi? diye sormadan baksaymışım keşke :D manuellerde 500 küsür yıllık vergisi..

bu arada cdx de temiz bulursanız 20 dahi verin..

evet dedıgınız gıbı bıde temız bulabılsem arkadasların dedıgı gıbı en dusuk kmde olan 130 bınde

kesinlikle al derim bende 2000 mod.2000 CDX AT OTM. kullanıyorum çok menmunum fiyat 17000 ile 19000 asrabaya göre degişiyor..

Son düzenleme:
hiç düşünmeden al derim,parçaları çok çokda pafalı falan değil..ayrıca yaptırırsın adam gibi ..düzgün kullandıktan sonra çok seneler binersin sonuçta opel ve Alman yani..bastığın zaman uzar sollama problemin falanda olmaz.ayrıca lpg fiyatları güzel genelde 2.0 motorlar 20 tl lik lpg yle ortala 100-120 km falan yapıyor..diğerleri benim hoşuma gitmiyor alıcaksan vectra al derim..derimki cdx donanım olarak çok çok fazla ,fakat 2.5 değil 2.0 yeterli olur veyada 99 GT düşünebilirsin kendim gt kullanıyorum çok memnunum 2 şansın olsa cdx mi gt mi tabiki gt derim..ama sonuçta karar sizin...

Saygılarımla..

Son düzenleme:
2005 dizelin sorunsuzsa maceraya gerek yok derim cdx güzel ötesi arabadır ama bildiğin 2005 i satıp bilmediğin 2000 model araba çok mantıklı değil benim görüsüm

ben çok memnunum

Geri