vectra 2.5 cdx tavsiye edermisiniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert0640
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işçiliği diğer araçalra göre zor mesela triger değişimi iki kat daha uzun sürer bazı parçalardan çifter çifter alman gerekebilir vs 4 silinidir bir motora göre masrafı daha fazladır ama gidişine değer bence güçlü ve oturaklı bir araba...

acayip kaşınıyorum alacağım galiba 11000 e verirse:D
bide bu aracın triger seti değişimi kaça mal oluyo bilen varmı.sanayide servis beni aşar:D

b kasada benzinli ler içindeki tek favorim fazla bir şey istemez bir kat iptali hafif bir yazılım güncellemesi kaputu açmadan 200 beygiri geçer yolda da çok az araba arkasına girebilir..

ben yeni aldım 98 model. temiz ise tavsiye ederim.

valla benim artık tek düşüncem cdx ama yernizide olsam 96 model degilde 97-98 alırım cünkü dijital klima +ısıtmalı koltuk var önemli seyler bunlar

Eğri oturup doğru konuşalım.14 yaşında v6 alacaksınız.Çok dikkatli olmalı ve detaylı kontrolden geçirmelisiniz.Motor çok önemli zira başınızı ağrıtabilir.Ancak araç temiz ve bakımlıysa, motoruda yorulmamışsa alınabilir.

2.5 motora el bile girmiyo usta gördümü koşarak kaçıyo :) onu söküp takacak usta çok azdır. levyeyle motora dalanı gördüm sökemediği için :)

bende 2,5 V6 kullanıcısıyım tadina doyum olmuyor ama biraz dikkatli inceletin siz incelemeyin

Bir dönem kullandım kısa bir süreliğine..
O motor sesi yok mu hala tadı damağımda.. Gaza bastığınızda koltuğa yapıştırması, inanılmaz spor sesi ile eğer gerçekten temizse hiç düşünmeden alın..
Birde bakımları eksiksiz yapılmış mı bunu kesinlikle öğrenin.. 150000km'de ise baya bir bakıma girip çıkmış olmalı, mutlaka bunlarla ilgili faturalara veya servis kayıtlarına ulaşmaya çalışın..

temiz ise bildiğiniz araçsa hiç kaçırmayın derim yakıtı sehir içi lpg li 15 lt olur tahminim

Geri