vectra 2.5 cdx hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mgyenen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mgyenen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra 2.5 cdx yardım

arkadşlar bu aracı almayı düşünüyoruz(tüple kullanacağız) nasıl bir araçtır kullananların görüşlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
bildiğim şu ki otomatik vitesi makbül değil,çünkü 4 ileri vitesmiş ve çok yavaşmış düze göre. düz vitesini almanızı öneririm.

arkadşlar bu aracı almayı düşünüyoruz(tüple kullanacağız) nasıl bir araçtır kullananların görüşlerini bekliyoruz
işçilik bakımından cok berbat ve cok zor işçiliği var bujı kabloasu değişimi için manıfolt sökuluyor felan fistan işte. tavsıye etmem ama performaslı bı araç yakıtı bı haylı fazla

Alacağın araç hakkında biraz daha bilgi verirsen arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilir diye düşünüyorum...

Temiz bulabilirsen piyasadaki bir sürü arabadan çok çok daha iyidir.Hemen hemen aynı motorlu olanı ben 3.5 seneden beri kullanıyorum.Çok memnunum.

işçilik bakımından cok berbat ve cok zor işçiliği var bujı kabloasu değişimi için manıfolt sökuluyor felan fistan işte. tavsıye etmem ama performaslı bı araç yakıtı bı haylı fazla
bu noktaya katılıyorum....
tabiri caizse ağzına kadar dolu bir motor el ayak girmiyor:)

arkadaşlar vectra b araçlar hakkında bilgi verir misinz?

3. viteste 170 180 i görebilen bir makina gerisini sen düşün 6 silindir olduğu için benzini içiyor resmen normal şehir içi kullanımında 400 ykr nin altına inmiyormuş tüpüde taktırsan ancak 200 ykr görürsün ama şehirler arası yolda 180 ykr ye filan iniyormuş benzinli kullanımda ama sürüş zevki olağnüstü bir araba

temizini bulursan kaçırma.. bizde GLS den önce CDX wardı... Müthiş bi arabaydı.. performans wardı konnfor wardı herşey wardı yani.. otobana çıkınca 250 yi geçmiştik daha da giderdi ama babam korktuğu için basmamıştı :D ama arabayı satmamızın tek nedeni çok yakmasıydı....

istedigin saglam bi makinaysa al parça problemi pek yok zaten omegalarla aynı motor şimdiden hayırlı olsun ama biraz yakar :kop:
Uğur GARDİYAN

Geri