Vectra 1998 GLS turbo varmı yokmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bu aracı yeni aldım ama özellikleri konusunda pek bir bilgiye sahip değilim örneğin 3. viteste gaza biraz yükleniyim koltuğa yapıştırma olayı oluyo ve ibre 160 felan görüyo. birde aracın özellikleri hakkında bilgi edinebileceğim bir link varsa iletirseniz sevinirim saygılar..:)
Turbo yok, sonradan taktırıldığını da sanmıyorum. Yoksa satarken söyler birkaç bin daha isterdi.
Önceden düşük teknolojiye sahip bir araç kullanıyorsanız Vectra ya binip gaz pedalını yoklayınca şaşırıyorsunuz. Yıllarca Tipo kullandım, kuş serisinin tamamına bindim, 206 kullandım biliyorum. 2.0 ecotech böyle bişey. Tadını çıkar...

arkadaşlar bide gaza okadar abanıyorum şehir içi 190 YKR yakıyo 150-200 Km nin altına hiç düşmüyorum normalmi

şehir içi 200km/saat hızla gitmiyorsundur umarım. ama normal benzinle dediğin yakıtla gitmen imkansız tabi gaza abanarak :) 190 ykr dediğin 6ltden bile az yapıor ki 90la sabit gidersen anca o yakıtı tutturabilirsin.

Lpg tabiki ama ara yollar diilde ana caddelerde gidiyorum yalan yok ne deyim şahinciler sağımdan gecince şarz oluyorum direk :D

bahsettiğiniz araç 2,0 yüksek devirde turbo hissi vermesi normal. Yakıt konusuna gelince; değerler gayet iyi görünüyor tadını çıkartın...

lpg ise çok anormal bir durum değil :)

otomatikse 3.viteste 160 ı çok rahat görür uzun şanzıman 4 vitesli olduğu için.ama turbo olmaması lazım varsa hissedilir ve sonradan takılmıştır

Ben abanırsam 20 ykr yakıyor abanmazsam 16 ykr :D hemde benzinde ama bizde litresi 1,95 lira :D yani abanırsam 10 litre yani benzin ucuz olunca abanmadan olmuyor :D

Geri