vectra 1.6 performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bagajının içinde ne var ne yoksa çıkart , stepne de dahil. Benzin alırken de deponun 1/3 nü doldurt. En ucuz çözüm

Yapabileceğin en iyi şey düşük viteste yüksek devir ile hızlanmak bence. 3. viteste rahatlıkla 110-120 ye çıkabilirsin. Ancak sollamada 5. viteste çok yavaş hızlanırsın. Üşenmeyip 3 veya 4. vitese in ve öyle hızlan.

bendede 1,6 vectra var ayni sorunu yasiyorum cok sagir kaliyo. gecenlerde megan 1,6 surdum o bile cok daha iyi kalkislarda agirligina baktim 1260 kg yani cok yakin birbirine.. neden bukadar fark var anlamiyorum. bagzi arkadaslarinda soyledigi gibi performans degil konfor arabasi olarak gormek lazim.
Bu arada gecen hafta geri geri cikarken Toyota marak bir arabaya arka sag kapisindan vurdum benim arka tamponda parmak ucu kadar boya dokuldu ezik kirik yok. toyotada 250 yt masraf cikti kapi iceri goctu baya simdi buda bir gercekki guvenlik cok iyi

tampon ile kapıyı kıyaslamak yanlış olur. Tamponun arka tarafında destek vazifesi gören sağlam parçalar var. Kapıda ise göçme olur doğaldır.

bi chip tuning yapsan yeter aracın 100bg ise 130 olur ben kullanıyorum çok memnunum bide dereceli eksantrik fena olmaz

Bagajının içinde ne var ne yoksa çıkart , stepne de dahil. Benzin alırken de deponun 1/3 nü doldurt. En ucuz çözüm

diyet yapsın kilo versin bi de arabaya binmek için:) şaka yapıyorum... ağırlık önemli tabiki:good:

bence arkadas sen hiç bir seyle ugrasma sadece sollarken kucuk vitesle solla zaten bunların vites aralıgı buyuk sonra da vitesi degiştirirsin..
Zaten opel vectra konfor için geniş ve dolgun kasası var..

bende de var 1.6 vectra c günden güne değişiyor bazen yeter diyorum bazen küçük geliyo. ama bu arabanın da 1.6 sı olmasaydı ben alıp binemezdim sizi bilmiyorum.

güvenlik kısmına katılıyorum sonuna kadar ben astra edition la uçtum 200 le takla falan attık defalarca arabadan çıktım yürüdüm sadece muayene oldum. kapılar bile açılıyordu

Geri