vectra 1.6 performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben öğretmen olmasaydım bide evli barklı olmasaydım ilk yapacağım şey headers olurdu herhalde ama bizden geçti artık :)

Daha önceden toyota corolla 1.6 kullanmıştık.Toyota performans açısından baya yüzümüzü güldürmüştü.Ama toyotadan sonra bu araca alışmak baya bi zor olmuştu.
Arkadaşım Toyota kasası ile Vectra kasası arasında baya fark var ama...

twinportlara da yapan firma yokmuş öyle söylüyorlar forumdan duyduğum ben araştırmadım hiç

arac 1.6 ecotec motorlu twinport değil.

OBD'den remap yapan iyi bir firma ile 8-10 HP alırsın o zaman.

valla işin zor Eray 1.6 motor ve dev bir kasa Allah kolaylık versin :D

Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim 1.6 motorlu vectra performans değil konfor arabasıdır ama günlük kullanım için yakıt/performans oranı idealize edilmiş motor hacmidir. Yani günlük kullanım için yeterli performans sunmaktadır.

Turbo olmadığı sürece bu aracın 2.2 litre hacimli motoru da öyle ahım şahım performans sunmamaktadır. Ama 2.0T motorlusuna sahip olmak isterdim.

bazen kendi kendime diyorum acaba 1.8 t passat mı alsaydım diye. 150 beygir bir araba. ama sonra bu neyine yetmiyor buldunda buluyorsun diyorum :) insan oğlu işte ferariyi önüne koysan acaba bi jet mi alsam der. gözünü toprak doyurur bu insanların yahuu :)

Sollamalara küçük viteste, yüksek devirle çıkarak bu sorunu halledebilirsiniz, ya değilse diğerleri teferruat... ;)

Gerçekten 1.6 c baya hantal araba diğer astra (1,6),vectra grubuna göre, arkadaşların da dediği gibi donanım yönü güzel ama performans standart düşünülmüş. Hız, performans isteyene gelmez..

arkadaşlar zaten 1.6 motor sadece türkiyede var.yapacak birşey yok.ama chip tunıng yapılarak yüksek devirler iyi güç alınır orta devirlerde yakıt ekonomisi sağlanmış olur.chip tunıng tavsiye ederim

Geri