vecta c sağ ön cam düğme sorunu

SERHAT1299

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hayırlı günler; aracımın sağ ön cam düğmesi camı indirip kaldırmıyor.

sol cam düğmesi sağ camı açıp kapatıyor bir sıkıntı yok.

bu durumda sorun ne olabilir? yardımcı olup , yol gösterirseniz sevinirim.

Düğmeden olduğunu net söylemek çok zor şöyle bir deneme yapma şansın varsa eğer diğer tarafın düğmesini söküp dener isen ve yine aynı sorun olur ise cam motorundan kaynaklı demektir.

yapabilir miyim? bilmiyorum ama deneyeceğim.soldan açılıp kapanıyorsa cam motoru sorununu
ortadan kaldırmıyor mu ?

Aslında diğer yöntem de fişleri direk bağlama ama bilmiyor isen sıkıntı yaşarsın.

arkadaşlar hayırlı günler; aracımın sağ ön cam düğmesi camı indirip kaldırmıyor.

sol cam düğmesi sağ camı açıp kapatıyor bir sıkıntı yok.

bu durumda sorun ne olabilir? yardımcı olup , yol gösterirseniz sevinirim.
sağdaki düğmede sorun vardır
kendin sökebilirsen kontak spreyi, kablo kontrolü gibi işlemlerle çalıştırabilirsin
yada yakınlardaki bir oto elektrikçi 10 dakikada halleder, masraflı bir şey değildir

kendim bir sökeyim temizleyeyim .inşallah olur. ilginize ayrıca teşekkür ederim.

kendim bir sökeyim temizleyeyim .inşallah olur. ilginize ayrıca teşekkür ederim.

sökmeden önce camı tekrar programlayın. kontak takılı ve ışıklar yanıyorken çalışmayan camı önce indirin sonra düğmeyi ses gelene kadar camı kapatma pozisyonunda kaldırın.

düğmeyi kenarından ince bir şeyle kaldırın hemen çıkar yukarı soketini çıkarıp içini açın ve oksitleri sprey vs.temizleyin çalışır.üzerine su bile dökülse o düğmeler çalışmayabiliyor

Eyvallah.O işlemi sağ düğme ile yapacağım değil mi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet.bozuk olan dugme ıste

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri