vecrta uzaycılar 2.vitesde kac yapıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
136 standartı doğrudur. ama sizinkilerden farklı bir kaç parça var motorda. en büyük fark şanzumanda.

ben sadece kasa degişik sanıyordum sansumanda ne gibi bir degişilkil var peki

2,5lt v6 da kullanılan şanzuman var bizimkilerde. f23 yani. sizden birazcık daha atiğizz...

vayy bunları duydugum iyi oldu bende cdx in yanında rütbemimi bilirim :P size birsey soracam ben vites degiştiriken artık zorlanıyorum yani birisiyle tmm kapanıyoruz benim ki 1 den 2 ye gecmiyor tuutkluk yapıyor acaba sanzuman yagını degiştirsem birseyler fark edermi. birde ben arabayı aldıgmdan beri hiç ilkyardım yeri bölümne bakmamıstım orda sanzuman yagını gördüm acaba araba sanzumanda yagmı eksiltiyor diye bir süşünce olustu sizce degiştirsem faydası olurmu

valla ne desem yalan olur. en güzeli bir ustaya göstermek. o şanzuman yağı büyük ihtimal değişmiştir ve fazlasıda bagajda duruyordur. mesela benimde bagajda direksiyon ve fren hidrolikleri var yarım kutu... 1 den 2 ye geçme olayınıda iyi bir ustaya göster.. benim bildiğim bi pim gibi birşey var zamn zaman ondan kaynaklı sorunlardan geçişlerde sorun olabiliyor....

hımm anladım peki sizin sanzuman miktarı ne kadkar şimdi bende taktırmak gibi içimde bir his olustu cdx lerinkimi daha iyidir gt lerinkimi

tabiki gtlerinki... ama maliyeti fazladır. bence hiç gerek yok. bunu satıp 2. el gt almak daha iyi olur...

valla bişey diyemem mal senin. :) temiz ise neden olmasın.

Geri