vecrta uzaycılar 2.vitesde kac yapıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yooo severim ama uzul yola giderken; 1.de kalkıyorum 2.de hızlanıyorum 90kmye ulaşınca 5.ye alıyorum 90 90 gidiyorum :)

otomatik vites opel vectra S tuşuna bastığın zaman 2. vites 140 yapıyor
bizim ki vectra b2 otomatkti 130 da kesiyodu b1 de farklı dğil glb oranlar

ben 3. vitesi görmüyorum ki son hızı göreyim (son zamanlarda) 1.-2.-5. :kop: arası yok! :kop:
Benim hanım senden daha ustaymış :kop:. O genellikle 1-3-5 yapardı :(, baktım inadından vazgeçmiyor bende ona bir otomatik vitesli araç alıp kendi aracımın canını kurtardım :). Şimdi herkes daha mutlu, arabalar daha sağlıklı.

100 beygir diye galiba 100kw den bahsediyorsnuz
benimde ruhsat kaybolunca yenisi çıktı 110kw yazcaklarına 90kw(125hp) yazmıslar gören bi kaç arkadas 90 beygir nası kaçıyo diyodu:)

belkide dediginz gibi olabilr yanlıs yazılmıs olabilir cünkü kayseride tüm gls ciler sorardım 136 bg derlerdi sadece a kasalar 100 beygir cıkıyordu

Benim hanım senden daha ustaymış :kop:. O genellikle 1-3-5 yapardı :(, baktım inadından vazgeçmiyor bende ona bir otomatik vitesli araç alıp kendi aracımın canını kurtardım :). Şimdi herkes daha mutlu, arabalar daha sağlıklı.
bende otomatik yanlısıyım abi bakarsan ama annem eski usulu seviyor. hatta bugün çok sızlandım... yokuşta arabayı geri vitese takmayı unutmuşum hafifçe öndeki aracın tamponuna vurdum :kop: debriyajdan çekiyorum ayağımı çıkmıyor araba önüme bi baktım tak dedi... :D otomatik olsa sıkıntı yok çek ayağını frenden çıksın araba kendi kendine :)

1 de 80 videosunu video arşivine koydum izleyebilirsinz

5500 devirde 80 km :eek:

yokmu artıran

ankaraya gel kendin gör araç 4 ileri uzun şanzuman

benim soruma bi cvp verecek arkadaş yok mu benim araba çok mu yakıyo bi söyleyin. lpg de 17-18 lt/100km arası değişiyo otomatik şanzuman vectra

galiba çok yakıyor evet. benim düz vites ile ş.içi 11,5 ortalamam var lpg'de...

Geri