yooo severim ama uzul yola giderken; 1.de kalkıyorum 2.de hızlanıyorum 90kmye ulaşınca 5.ye alıyorum 90 90 gidiyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim ki vectra b2 otomatkti 130 da kesiyodu b1 de farklı dğil glb oranlarotomatik vites opel vectra S tuşuna bastığın zaman 2. vites 140 yapıyor
Benim hanım senden daha ustaymışben 3. vitesi görmüyorum ki son hızı göreyim (son zamanlarda) 1.-2.-5.arası yok!
![]()
bende otomatik yanlısıyım abi bakarsan ama annem eski usulu seviyor. hatta bugün çok sızlandım... yokuşta arabayı geri vitese takmayı unutmuşum hafifçe öndeki aracın tamponuna vurdumBenim hanım senden daha ustaymış. O genellikle 1-3-5 yapardı
, baktım inadından vazgeçmiyor bende ona bir otomatik vitesli araç alıp kendi aracımın canını kurtardım
. Şimdi herkes daha mutlu, arabalar daha sağlıklı.
istediğini yapmakta öğzgürsün,başkasının kaza yapmasına sebep olursan görürsün,o zaman bisiklete bineceksiniz. hem zorlayamazsınız hemde hız limitleri dışına çıkmazsınız...
5500 devirde 80 km![]()
yokmu artıran