vecrta uzaycılar 2.vitesde kac yapıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ankaraya gel kendin gör araç 4 ileri uzun şanzuman

benim soruma bi cvp verecek arkadaş yok mu benim araba çok mu yakıyo bi söyleyin. lpg de 17-18 lt/100km arası değişiyo otomatik şanzuman vectra
Yakıt sarfiyatı öncelikle kullanıma göre değişir. Uzun yolda arabayı sıkmadan üzmeden bir daha dene. Şehir içi kullanımlar hiçbir zaman sağlıklı değerler vermez. Herkesin gittiği güzargah farklı. Trafiğin yoğunluğu, gidilen mesafe, iklim şartları, dur kalklar, yolun meyil durumu daha buna benzer bir çok etken vardır. Kendimden basit bir örnek vereyim. Aynı araba, aynı kullanıcı, aynı kullanım tarzı ile şehiriçi yakıt tüketimi değerlerim (yaklaşık olarak ortalama değerlerim) Ankara'da: 100 km 'de 16-17 litre İzmir'de: 11-13 litre benzin. En basit bir açıklama ile İzmir'in trafiği daha sakin, dur kalk olayı ve yolların meyili daha az.

benim 96 vectra CD 136 hp 2. viteste 110 120 yapıyor ayrıca maximum 240 a kadar çıktım mersin otobanında arabamda BRC sıralı sistem LPG var bu dedigim süratlar LPG ile yapılan süratlardır senin aldıgın CD biraz sagır galiba

şu 1.viteste 80 km olayına inanmıyanları teknik bilgilerinin az olmasına bağlıyorum....Ayrıca 1.viteste 80 km yapmak iyi birşey değil,devir aralığı uzuyor 2 ye geçinde devir fazla düşüyor ve ivmelenme azalıyor.Yani aaa 1 de 80 yapmış vay be demek biraz yanlış...
Araç vectra v6........
1-80
2-140
3-190
4-240 :D

http://www.facebook.com/home.php#/vi...subj=677930964

Son düzenleme:
Yakıt sarfiyatı öncelikle kullanıma göre değişir. Uzun yolda arabayı sıkmadan üzmeden bir daha dene. Şehir içi kullanımlar hiçbir zaman sağlıklı değerler vermez. Herkesin gittiği güzargah farklı. Trafiğin yoğunluğu, gidilen mesafe, iklim şartları, dur kalklar, yolun meyil durumu daha buna benzer bir çok etken vardır. Kendimden basit bir örnek vereyim. Aynı araba, aynı kullanıcı, aynı kullanım tarzı ile şehiriçi yakıt tüketimi değerlerim (yaklaşık olarak ortalama değerlerim) Ankara'da: 100 km 'de 16-17 litre İzmir'de: 11-13 litre benzin. En basit bir açıklama ile İzmir'in trafiği daha sakin, dur kalk olayı ve yolların meyili daha az.

abi peki şöyle soruyum o zaman araç 2.0 16v ohc motor çok nokta enjeksiyonlu otomatik vites 91 model. gazın litresi 1.30 lira ve aracım 200-210 kuruş yakıyo şehir içi. uzun yola çıktığımda hiç denemedim. fiyat kıyaslaması yaptığımız zaman bu diğer a kasalara göre çokmu deil mi. sendede beyazı var sanırım.sen bi kıyasla

abi peki şöyle soruyum o zaman araç 2.0 16v ohc motor çok nokta enjeksiyonlu otomatik vites 91 model. gazın litresi 1.30 lira ve aracım 200-210 kuruş yakıyo şehir içi. uzun yola çıktığımda hiç denemedim. fiyat kıyaslaması yaptığımız zaman bu diğer a kasalara göre çokmu deil mi. sendede beyazı var sanırım.sen bi kıyasla
Benim iki araç da benzinli. A kasa olanı 91 model 2.0 otomatik CD. A kasanın beygir gücü ve ağırlığı B kasadan daha az. Özellikle ağırlık farkından dolayı şehiriçinde A kasa daha az yakıt tüketiyor ama uzun yolda B kasanın performansından dolayı tüketimi çok az farkla da olsa daha iyi. Karma olarak A kasa otomatik ile B kasa manuelin yakıt tüketim değerleri eşit denebilir. Ha aynı model otomatik ve manuel vitesli araçları karşılaştırılacak olsak yakıt tüketimi açısından manueller biraz daha ekonomiktir.

benim 96 vectra CD 136 hp 2. viteste 110 120 yapıyor ayrıca maximum 240 a kadar çıktım mersin otobanında arabamda BRC sıralı sistem LPG var bu dedigim süratlar LPG ile yapılan süratlardır senin aldıgın CD biraz sagır galiba

dedgim gibi ilk zamanda sagırdı yozgattan gelirken ne geldi basıma şimdi baskı balatayı, yagı, degiştridim pejo gtı la kapıstım manyakda gectim sonra arkads motoru sıfır yaptrdı 4 bin tl ye hundaıı elantra doch motora onu da gectim :D keyfim yerinde suan birde bujıleri degiştitirsem tmm dır :D:D:

pejo gtı la kapıstım manyakda gectim:

son hız denemesinde geçtiniz herhalde ve karşıdaki araç 306 gti değildi...

206 gtı dı 306gtı arakdsım vardı gel yarısalım dedi ama o anki ruh halim iyi degildi vella opel altımda olsun passatla bile kapısırım :):)

206da kaldış veya rolling değildir herhalde değilmi. anca 170 hatta 200 civarı geçebilirsin onları 306da bunları görmezsin. karşıdaki araçta ya iş yok yada sürücüde iş yok... her araçla kapışırsın sorun yok, ya sonuç.... :)

:D:D olabilir senin cdx kac bygir benim arkadsdım cdx aldı 2001 model makyajlı kasa 136 bg diyor dogrumu

Geri