vazgeçilmezim opel 3.kez yine opel astra aldım... bu da 1.4 t A/S sedan beyaz

teknik411

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
daha önce yardım edin başlığı altında verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim... ve sonunda aracımı aldım...bu  araç astra h ye göre birkaç nesil değiştirmiş greatt.. kullanması yol tutuşu konforu çok faklı gerçekten , ama acemi sürücü de değilim fakat çok yakıyor mu ne sanki ortalama 10,5 lt yakıyor :-\ bakalım düşürebilcez mi

Ynt:

Ilk zamanlar biraz fazla yakar. tabiki kullanimada bagli yol durumuna görede değişkenlik gösteriyor aracim 5500 bir keresinde 7.9 u gördüm.kisa mesafelerde yakiyor.kış ayi oldugu icin benimkide 11 12 ortalama yakiyor yazin 8.5 9.3 gibi yakiyor

Ynt: vazgeçilmezim opel 3.kez yine opel astra aldım... bu da 1.4 t A/S sedan beyaz

Hayırlı olsun. Güzel seçim :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Ynt: vazgeçilmezim opel 3.kez yine opel astra aldım... bu da 1.4 t A/S sedan beyaz

teşekkürler arkadaşlar.. daha iyileri sizlerin olsun inşallah... önceki astra h deki lpgden sonra bu benzine nasıl alışıcaz bakcaz bakalım steeringwheel

Hayırlı,uğurlu olsun...

Hayırlısı olsun

Hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullanin...

hayırlı olsun...

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Geri