Vatandaş pompayı eline alacak, depo daha ucuza dolacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Type-r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben daha önce geldim kavgası olur karıışıklık çıkar

Tabi teknolijiye ayak uydurmak gerek Lakin Türkiyede bu işsizlik sorununa çözüm olmak yerine dahada sorun yaratır :( Bence geçilmemesi daha hayırlı ;) Sonuç olarak işsizler kervanına pompacılarda girecek :(

Onuda düşünmüyor değilim. Nasıl önüne geçilir ki ? Adam döverler , doldurup kaçarlar , tehdit falan ederler önüne geçilemez sonra :D

önce ödemeyi kredi kartı ile yapıp sonra yakıt dolduruluyor ööle alıp kaçma var mı:p:D

Önce öde sonra doldur olursa depoyu fulleme tarihe karışır. Nerden bileceksiniz deponun nerde dolacağını?

Ya da makineye kredi kartını taktıktan sonra ATM lerdeki gibi kartı içine alır pompa, benzin doldurma bitince parayı çeker ve kartı iade eder. Böyle olabilir ama onda da çalıntı kredi kartı sorunu yaşanabilir. Sonuçta petrol bizim ülkemizde altın değerinde ABD de öyle değil. Bizde petrol çalma girişimi ABD dekinden daha çok olur.

ayrıca fulledı kartı yutup dıyelım ya bakıye yetersız derse :) bakıye dogrultusunda fulleme ıslemını yapabılecek ancak. bunlar çelişki yaratıyo bende. yokmu amerika da bu sıstemı deneyıp depo fulleyen :D

bence 5 kuruş fazla verelim pompacılar işinden olmasın :))

depoyu fulliyim mi abi sesini duymam lazım benım :):)

ayrıca fulledı kartı yutup dıyelım ya bakıye yetersız derse :) bakıye dogrultusunda fulleme ıslemını yapabılecek ancak. bunlar çelişki yaratıyo bende. yokmu amerika da bu sıstemı deneyıp depo fulleyen :D

sistem şöyle çalışıyor. siz pompaya yanaşıyorsunuz ofiste oturan yee gidip 20dolarlık gaz almak istediğinizi ve aracınızın 4. pompada durduğunu söylüyorsunuz. yetkili bilgisayar aracılığı ile 4 nolu pompaya 20dolarlık gaz onayı veriyor ve siz gidip deponuzu dolduruyorsunuz. bu peşin sistem. kredi kartlı sistemde ise kredi kartınızı pompada bulunan cihaza okutuyorsunuz ve almak isteidğiniz miktarı giriyorsunuz atıyorum 20dolar. bankadan onay alındıktan sonra pompa 20dolarlık gaz basmaya hazır hale geliyor ve siz deponuzu dolduruyorsunuz. nereden biliyorum, dayım amerikada hobi amaçlı olarak (gençliğinden kalma) istasyon işletiyor... ;)

Önce öde sonra doldur olursa depoyu fulleme tarihe karışır. Nerden bileceksiniz deponun nerde dolacağını?

Ya da makineye kredi kartını taktıktan sonra ATM lerdeki gibi kartı içine alır pompa, benzin doldurma bitince parayı çeker ve kartı iade eder. Böyle olabilir ama onda da çalıntı kredi kartı sorunu yaşanabilir. Sonuçta petrol bizim ülkemizde altın değerinde ABD de öyle değil. Bizde petrol çalma girişimi ABD dekinden daha çok olur.

Yok oyle degil. Bizim buradada once oduyorsun, sonra aliyorsun. Eger full depo lazim ise parayi fazla fazla veriyorsun, dolum bitince paranin ustunu sana geri veriyorlar.

Geri