Varmısın Yokmusun Mevlüt?????

Hangi 500.000? Bir arkadaşımın nişanlısı yarıştı ve 60 milyar kazandı. Bildiğim kadarıyla da hala parayı alamadı (zaten eline net geçecek tutar 30 milyar civarı birşey oluyor vergiler falan düşünce)
gördüğümü söylüyorum sadece

Arkadaşlar tabi eleştiri yapabilirsiniz ama benim gibi basın camiasından olsanız bana hak verirsiniz. Tabi ki bu yarışmalar sayesinde reyting rekorları kırılıyor.böyle yarışmalarında olması lazım.Adamlar o kanallara o kadar vergi veriyorlar ve bir şekilde reklam almaları lazım. Üstelik kmise inkar etmesin; Bizlere ne kadar saçma gelse bile eminim bu yorumu yazanların en az 8/5 i bu programı izliyordur.. Maksat can sıkıntısını gidermek,eğlenmek... Ayrıca bu yarışma örnek alınmalı biraz da.. Başka kanalların yapmadığı işleri yapıyorlar. Kimsesiz çocuklar için yarışıp bağış yapıyorlar.. Örneğin Fatih Terim o bile yarıştı....

Tabi burada ki görüşler farklı olabilir yanlış anlamayın hiç birinizi eleştirmiyorum. Sadece size katıldığım nokta... Bazı yarışmacıların çok gaza gelmeleri,ekranlarda şovmenlik yapmaları,Aslında farkında olmadan yapıyorlarElendikten sonra aradan 2-3 ay geçtikten sonra da hiç bir popüleriterlikleri kalmyor.Örneğin X bir yarışmacı... Facebook'ta Online People de az takılmadı.Eee artık gözden düşünce birşeyler yapmak zorunda.Bugün içimizden birisi o yarışmada olsun oda kendini o ortama kaptırır ister istemez.Çünkü o kadar insan arasında kimse kuzu gibi duramaz.Sevgiler..
:alkis::alkis::alkis::good::good::good:

ya bu yarışmadaki herşey yapmacık arkadaşlar seyirci olarak giden arkadaslarım var anlatıyorlar öyle tv de hani üzülüyorlar seviniyorlar falan yalan dolan herkesin suratı mahkeme duvarı gibiymiş herşey yapmacık ve benim ilgimi en başından beri cekmeyen gereksiz bir program ve ne zaman show u acsam karsıma bu cıkıyor maalesef :D

öyle şey olmaz arkadaşınız kim_?

Niye öyle şey olmasın, oldu ki, bizzat şahidim ki söylüyorum size. İsmi de takdir edersiniz ki bende kalsın.

Bu arada, "hangi 500bin?" derken ironi yapmıştım, yani ortada çat diye ödenen bir para yok, o yüzden aranan bir para da yok.

evet öyle hemen verilen bir para yok ortada yarışmaya katılmadan önce bir form gibi birşey imzalattırılıyormuş ve ne zaman isterlerse o zaman ödeme yapılıyormuş kesin ve net bir tarih yok ortada yanii..

mevlütün parasını hemen vermişlerdir :D bazen zap yaparken denk geliyor, 7ceddine olanca hırsımla saydırıp geçiyorum.. sadece bir defa izledim; oda burhan altintopun iştirak ettiği avr.yakası bölümü idi ki o bölüm iyi idi..

üayrıca forum kuralları gereği imza bölümüne isim soyad eklemeniz gerekmektedir.

imza kalktı deniilmişti eski yönetim zmanında konulmus daha sonra yönetimin dağılmasıyla kalkmıs bi uygulamadiye biliyoruz biz

mevlüdün annesinden bir alıntı:

girer girmez dedimki meeewlüdünkü büyük ben mewlüdüüünkünün büyük oldugunu anlamıstım :)

Son düzenleme:
muhabbeti bile gereksiz benceya nese herkese keyifli tartışmalar;)

imza kalktı deniilmişti eski yönetim zmanında konulmus daha sonra yönetimin dağılmasıyla kalkmıs bi uygulamadiye biliyoruz biz

mevlüdün annesinden bir alıntı:

girer girmez dedimki meeewlüdünkü büyük ben mewlüdüüünkünün büyük oldugunu anlamıstım :)

öyle bir açıklama yapılmadı buğra hala imza bölümüne isim soyad eklenmesi gerekiyor.

yaa fazla büyütmeye gerek yok tamam çok salakça şeyler yapıyolar iki günde büyük samimiyetler havalr filan,ama sonuçta eğlenme yarışma amaçlı yapılan bi program ben şahsen sevmesemde karşıma çıkınca izliyorum:)

Geri