Arkadaşlar tabi eleştiri yapabilirsiniz ama benim gibi basın camiasından olsanız bana hak verirsiniz. Tabi ki bu yarışmalar sayesinde reyting rekorları kırılıyor.böyle yarışmalarında olması lazım.Adamlar o kanallara o kadar vergi veriyorlar ve bir şekilde reklam almaları lazım. Üstelik kmise inkar etmesin; Bizlere ne kadar saçma gelse bile eminim bu yorumu yazanların en az 8/5 i bu programı izliyordur.. Maksat can sıkıntısını gidermek,eğlenmek... Ayrıca bu yarışma örnek alınmalı biraz da.. Başka kanalların yapmadığı işleri yapıyorlar. Kimsesiz çocuklar için yarışıp bağış yapıyorlar.. Örneğin Fatih Terim o bile yarıştı....
Tabi burada ki görüşler farklı olabilir yanlış anlamayın hiç birinizi eleştirmiyorum. Sadece size katıldığım nokta... Bazı yarışmacıların çok gaza gelmeleri,ekranlarda şovmenlik yapmaları,Aslında farkında olmadan yapıyorlarElendikten sonra aradan 2-3 ay geçtikten sonra da hiç bir popüleriterlikleri kalmyor.Örneğin X bir yarışmacı... Facebook'ta Online People de az takılmadı.Eee artık gözden düşünce birşeyler yapmak zorunda.Bugün içimizden birisi o yarışmada olsun oda kendini o ortama kaptırır ister istemez.Çünkü o kadar insan arasında kimse kuzu gibi duramaz.Sevgiler..