van dan selam olsun

Ynt: van dan selam olsun

welllcommee welllcommee

Hosbulduk arkadaşlar

opelsızasla aılesıne hoşgeldın taner aslen vanlımısın

CALİBRA BG link' Alıntı:

Sinan fırtına gibi bir dönüş yaptın, çok özlemişim :)

Hoşgeldiniz :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Sinan fırtına gibi bir dönüş yaptın, çok özlemişim :)
ozdemır sen bır ara arabayı satıyodun naptın satabıldınmı

CALİBRA BG link' Alıntı:
ozdemır sen bır ara arabayı satıyodun naptın satabıldınmı

Sinan 2 ay ilanda kaldı en çok 41bin gördü 42bin veren olmayınca vazgeçtim, ilanı kaldırdım 3-5 gün sonra bir Arkadaşım dayısı için almak istediğini söyledi ve 42bin verdi ama ben kıyıp satamadım yani aynen devam :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Sinan 2 ay ilanda kaldı en çok 41bin gördü 42bin veren olmayınca vazgeçtim, ilanı kaldırdım 3-5 gün sonra bir Arkadaşım dayısı için almak istediğini söyledi ve 42bin verdi ama ben kıyıp satamadım yani aynen devam :)
ya ne dıyeyım kı ben sana simdi madem 42 vermışler ver gıtsın be kardeşim napıcan tursusunu mu kuracan seneye yenı kasaya devam bu arada focus makyaj yemış galıba bır ara reklamlarını gordum de

CALİBRA BG link' Alıntı:
ya ne dıyeyım kı ben sana simdi madem 42 vermışler ver gıtsın be kardeşim napıcan tursusunu mu kuracan seneye yenı kasaya devam bu arada focus makyaj yemış galıba bır ara reklamlarını gordum de

Sinan şimdi üzerine koyup alacak durum yok, arabada hiç sorun çıkarmadı çok şükür, satmak kolay almak zor dedim satmadım, focus zaten cepte 15 ay sonra kullandığım şirket aracı sıfırlanacak ozaman yine focus gelecek :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
evet van lıyım

Geri