Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CALİBRA BG link' Alıntı:opelsızasla aılesıne hoşgeldın taner aslen vanlımısın
ozdemır sen bır ara arabayı satıyodun naptın satabıldınmıOGOKTAS link' Alıntı:Sinan fırtına gibi bir dönüş yaptın, çok özlemişim![]()
CALİBRA BG link' Alıntı:ozdemır sen bır ara arabayı satıyodun naptın satabıldınmı
ya ne dıyeyım kı ben sana simdi madem 42 vermışler ver gıtsın be kardeşim napıcan tursusunu mu kuracan seneye yenı kasaya devam bu arada focus makyaj yemış galıba bır ara reklamlarını gordum deOGOKTAS link' Alıntı:Sinan 2 ay ilanda kaldı en çok 41bin gördü 42bin veren olmayınca vazgeçtim, ilanı kaldırdım 3-5 gün sonra bir Arkadaşım dayısı için almak istediğini söyledi ve 42bin verdi ama ben kıyıp satamadım yani aynen devam![]()
CALİBRA BG link' Alıntı:ya ne dıyeyım kı ben sana simdi madem 42 vermışler ver gıtsın be kardeşim napıcan tursusunu mu kuracan seneye yenı kasaya devam bu arada focus makyaj yemış galıba bır ara reklamlarını gordum de
evet van lıyımCALİBRA BG link' Alıntı:opelsızasla aılesıne hoşgeldın taner aslen vanlımısın