Valeye araba teslim etmek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben hiç bir durumda kimseye anahtar bırakmam(aileden olmadıktan sonra).Böyle bir olay babamın başına geldi bizde arabayı valeye bıraktık park ederken arka tamponu çarpmış o zaman bende ehliyet olmadığı için tek sürücü indirimi vardı kaskoda.Exper geldi
güvenlik kamerası kayıtlarına baktı aracı kullanan babam olmadığı için ödememişti bizde restaurandan almıştık masrafı o günder bu yana anahtarı başkasına bırakmam.

hiçbir zaman valeye arabamı vermem,bir arkadaşımın arjantin caddesinde valeye verdiği arabası çalındı,vale hapise girdi,sonra araba terkedilmiş vaziyette karakol yakınında bulundu.böyle durumlarda anahtar araçta olduğu için sigorta ödeme yapmıyor,araba bulunmazsa üzerine bir bardak soğuk su içmek zorunda kalıyorsun.

Valeye Hayatta Araba Teslim etmem Jantları Çizerler die Korkarım Hep Derim siz bana gösterin yerini ben anahtarımıda bırakmam işinize geliosa :D

ya valeye araba verırım evet ama en cok neye kızıyorum bılıyomusun.arabayı parkedıo sonra bıyer bosalıo alıyo oraya goturuo alıo baska yere cekıo ona nası gıcık oluorum ya bırak durdu yerde dursun ıste

valeye bir kaç kere bırakmak zorunda kaldım. Adam arabaya biniyor caarrrt koltuğu ayarlıyor en gıcık olduğum şeyde koltuk ayarı. Arabanın içinde max 1 dk vakit geçiricen ileri geri yapıcan neden değiştiriyorsun kardeşim benim koltuk ayarımı. Sanki uzun yola çıkıyor.

hepiniz yaşadığım şeyleri denmişsiniz :D

bende valeye genelde abi arabayı yeni aldım sen bana biyer ayarla ben anahtarı alıcam paranı yine vericem merak etme diyorum :D yada bagajda çok değerli bişey var anahtarı bırakamam sen bana biyer göster oraya çekiyim diyorum :D
o boşalınca başka yere alma olayına bende uyuz oluyorum helede fenerbahçedeki kazancıların valeleri evelere şenlik araba 5dkka yerinde durmuyo :(

Aman diyeyim kimse vermesin anahtarını..

Mümkün oldukça bırakmayın bizim buralarda böyle birşey yok park sorunu olmadığı için ama kıbrıstayken çok başıma geldi hiç bırakmadım gireceğim yere 10 dk geç girdim o kadar anahtarım cebimde oldu.

Geri