Valeye araba teslim etmek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
otoparkta uyuz oluyorum abi ne zaman gelcen ne zaman gelcen akşam desem turlayacak adım gibi biliyom hemen geliyorum diyorum

Tarihle beraber kilometreyi fotolayacaksın:D Bu devirde artık ne yapacığımızı şaşırdık ya:D

flim gibi :) geçmiş olsun abi

saolun arkadaşlar benim eski arabamda (astra h)ön eki kırmışlardı.ama bu böyleydi dediler ama iddia edicek bir durum yok nasıl isptalıcam.

geçmiş olsun aküyü değişmek için bahane ortaya çıkmış :D

optimumun valelerıde komedı hele bir mudurlerı var optımum yonetıcısını bıcakla kovaladı :D

Geçmiş olsun. Ben hiçbir durumda hiçkimseye vermem diyorum ama bazen babam alıp götürüyor :)

bende bir kere öyle bi gaflete düştüm ve bıraktım arabayı.Telefon geldi erken kalkmak zorunda kaldık ama bekle bekle araba yok.Kaçamak cevaplar.En sonunda araba geldi biraz sıkıştırınca adam itiraf etmek zorunda kaldı.Çankaya-Sincan arası yol yapmış ve yaklaşık 100 km civarı.İşletme sahibi özür felan diledi depoyu fulledi,acelemiz vardı üstüne düşemedik.Ondan beri bende bırakmam bir yere.

bende bir kere öyle bi gaflete düştüm ve bıraktım arabayı.Telefon geldi erken kalkmak zorunda kaldık ama bekle bekle araba yok.Kaçamak cevaplar.En sonunda araba geldi biraz sıkıştırınca adam itiraf etmek zorunda kaldı.Çankaya-Sincan arası yol yapmış ve yaklaşık 100 km civarı.İşletme sahibi özür felan diledi depoyu fulledi,acelemiz vardı üstüne düşemedik.Ondan beri bende bırakmam bir yere.
Geçmiş olsun ya ancak yerinizde olsaydım, o an getiren sürücü koltuğundaki adamla çok güzel bir muhabbet ederdim. Ne demek ya Çankaya-Sincan arası yol :) Yazıklar olsun. Keşke kimse bırakmasa anahtarını.

Ben hiç bir şekilde kimseye arabayı bırakmıyorum.Bazen ne kıymetli araban varmıs bıraksan ne olur sanki herkesin arabasına bişe olmuyorda seninkine olcak gibi laflar yiyorum.Böyle durumda ya başka yere koyuyorum öyle bir imkanım yoksa ve adamlarda diretiyorlarsa anahtarın bizde kalması gibi dönüyorum başka yere gidiyorum.

Geri