vactra a kasa 93 model

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bydomate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bydomate

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım neredeyse 100 derecede fan açıyor bunu manu ele yada derece düşürme ihtimalim varmı 'teşekkürler'

opellerde 100 ün üzerinde açar zaten fan.
araç normal bence dokunmayın...

bendede ole ustam opel a kasalar hep boledır sıcagı gordukce acılır 100 de fan acar dedı benım kıde 100 de acıyor eger korkuyosan 100 e geldıgınde kaleriferi ac hararretın dustugunu goreceksın ama bu seferde senın hararetın cıkar :D

sagol kerbela sanada atikerle ilgili cevap yazdım iyi günler

valla benimki de 93 A. 80 demeden açıyor. bi anormallik var ama anlamadım. çok tartıştık arkadaşlkarla burada bu konuyu ama net bir sonuca varamadık. çünkü ustaya gidiyorum erken açması iyi işte daha ne istiyon diyor. burada bazı arkadaşlarda 100 civarında çalışması lazım motor için daha ideal diyorlar.
benimde kafam iyice karıştı.

80 de açması normal 100 dede açması normal karşılanabilir motordan motora fark eder... isterseniz her ihmale karşı direk fan çektirebilirsiniz oto elektirikçide aslında sizde yaparsınız ufak bi anahtar fana giden kabloları ortadan soyup ekledikten sonra bbantlayın yeter :) kabloyu tesisatınıda iyi çektinizmi tamamdır olay yazın dur kalklarda trafiğin yoğun olduğu yerlerde motor ısısı bir miktar daha artar her ihtimale karşı direk fan çekilebilir elektirikli fanlara....

ahsen belkı senın termıgın farklıdır ılk defa senden duyuyorum bende gercı bende arabayı yenı aldım 2 hafta oldu cok memnunum herseyını sordum 80 acsın ne olacakkı

ahsen belkı senın termıgın farklıdır ılk defa senden duyuyorum bende gercı bende arabayı yenı aldım 2 hafta oldu cok memnunum herseyını sordum 80 acsın ne olacakkı
bende memnunum yani bir şikayetim yok. ama araç en güvenli ve performanslı nasıl çalışabilecekse onu yakalamak istiyorum haliyle. bindiğim arabada bir vida gevşese bu beni rahatsız eder. eğer ideal çalışma ısısı 90-100 arası ise öle çalışsın dimi ya.

benim de 97 ilk fan 100 dede 2. fan devreye giriyor normal yani araclarımız boyle calişmayı seviyor :)

arkadaşım 93 model vectra-A model aracım var ilk aldığımda fana içerden anahtar yaptırdım senin gibi tedirgin oluyordum ama motor 105 civarı fan açıyor sıcak motor olduğu için yani bu normal zaten motor ısındıkca performansı artıyor vectra A kasaların tipik özelliği ama sende benim gibi tedbiri elden bırakmayanlardansan git bir elektrikçiye hallettir basit bir işlem

Geri