Uzaktan kumanda mesafesi

benim kumanda 8-10 met. ye kadar algılıyor.

Anahtarını kontağa tak II konumuna getir. (ışıkların yandığı konuma)
bu durumdayken anahtardaki açma veya kapama düğmesine bir kez bas.
kapılar kilitlenir, açılır.
sonra anahtarını çıkar arabadan çık kapıyı kapat ve bas tuşagitsin :D

maalesef işte sekranizasyon olayını biliyorum anahtar senranizasyon da olmuyo ne olmuş olabilir bi arkadaş tech 2 ile çözülebilir ancak diyo ama bunun maliyeti nedir birde servise gidemem uzun süre bulunduğum yerde yok zaten

astracd 35 bence o tech2 ile alakası yok ama seni yanıltmış olmayım. Belki immobiliser i bozulmuştur. Bu arada tech 2 dedikleri şey bir bilgisayar. Aracın vites kolu ile el freni arasındaki kapağın altında bir soket var. Bilgisayarı buraya bağlayıp beyin bilgilerine giriyorlar. Eğer silinmeyen bir uyarı lambası , hata kodu , gibi şeyleri düzeltmekte kullanıyorlar ayrıca aracın herhangi bir kısmında arıza varsa bununla o arızayı görebiliyorlar.

Bunun için sadece emek parası alıyorlar. Yani tamamen kişinin insiyatifine kalmış. Mesela geçenlerde benim arabada hava yastığı lambası yanıyordu. Bir özel servise girdim adam iki dakkada bağladı, hatayı sildi ve güle güle dedi. İnşallah iyi niyetli bir ustayla karşılaşırsın..

astracd 35 bence o tech2 ile alakası yok ama seni yanıltmış olmayım. Belki immobiliser i bozulmuştur. Bu arada tech 2 dedikleri şey bir bilgisayar. Aracın vites kolu ile el freni arasındaki kapağın altında bir soket var. Bilgisayarı buraya bağlayıp beyin bilgilerine giriyorlar. Eğer silinmeyen bir uyarı lambası , hata kodu , gibi şeyleri düzeltmekte kullanıyorlar ayrıca aracın herhangi bir kısmında arıza varsa bununla o arızayı görebiliyorlar.

Bunun için sadece emek parası alıyorlar. Yani tamamen kişinin insiyatifine kalmış. Mesela geçenlerde benim arabada hava yastığı lambası yanıyordu. Bir özel servise girdim adam iki dakkada bağladı, hatayı sildi ve güle güle dedi. İnşallah iyi niyetli bir ustayla karşılaşırsın..
teşekkürler...

benim kumandanında pilleri yeni olmasına rağmen 2-3 metrerden sonra almıyor.Acaba chipin ömrü falan mı bitiyor?Forumda 8-10 metreden bahseden arkadaşlar var.

ben alarm taktırdım. kumanda artık alarmın kumandası. 20 metreden falan alıyo. daha uzağını denemedim.

bizim anahtardaki kumanda bozuldu 1 sene önce yeni aldık ve hiç bir zaman 5 metreyi geçmedi ama teyzemlerin corolla verso su var arbada nasıl bi alıcı varsa 60-70 metreden alıyor sallama yada abartma değildir kesinlikle 4-5 kez denenmiştir:D

benim kumanda 20 metreden falan kapıları açıp kapıyor. pil değiştireli 1 yıl oldu

önden 40-45 metreden çalışıyor.

walla 7.kattan açıyor mesafe tahmini 20 25 mt falandır herhalde. Seninki pildendir büyük ihtimal.

Geri