Uzaktan kumanda mesafesi

labirent14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Astra CD modellerde uzaktan kumanda mesafesini bilen varmı.

Ya da sizlerin kendi arabanızda uzaktan kumandanın tahmini menzilini yazarmısınız.

Benim arabamda en fazla 2-3 metre uzaktan alıyor. daha uzaktayken hareket yok.. Acaba normal mi..:confused:

Geçen gün pil aradım ama ucuz bişi bulabildim. maxell marka. bişey değişmedi. pil kalitesi değiştirirmi?

Son düzenleme:
15, 20 metre mesafeden alıyor benimki büyük ihtimalle pili bitmek üzeredir..

valla benım yaklasık 10-15 metre arasında rahat alıyor,arka caprazdan hemde...

slm arkadaşlar benim astranın da kumanda arızalı çoktandır fırsat bulup yaptıramadım. içinde lehim kopmuştu bende bi elektronikçiye lehimlettim o sırada ne olduysa şimdi anahtarın üzerindeki ışık normal bi şekilde yanıpsönüyo ama kumanda da tık yok sizce ne oldu

Anahtarını kontağa tak II konumuna getir. (ışıkların yandığı konuma)
bu durumdayken anahtardaki açma veya kapama düğmesine bir kez bas.
kapılar kilitlenir, açılır.
sonra anahtarını çıkar arabadan çık kapıyı kapat ve bas tuşagitsin :D

benım anahtar 20-25 metre buluyor ama zamanla dusecektır:D

mesafe en fazla 10 metreye kadar çıkıyor benim araçtada.ortalama 5 metre civarı.senin araçta bi problem olduğunu düşünmüyorum

aracın konumuna gore değişiyo aslında arkadan 15-20 metreden alırken önden 30-35 metreden alıyo bizim ev 5. kat ordam bile alıyo:)

Alıcıyı görüp görmediği de önemli. Bazen 2 araba yanındayken almıyor ama 6. kattan pencere arkasından acıp kapatabiliyorum.Çok değişiyor ama 2 metreden daha fazlasında da alması lazım.Yaklaşık 4-5 metreye kadar almalı

Arkadaşlar Astra CD modellerde uzaktan kumanda mesafesini bilen varmı.

Ya da sizlerin kendi arabanızda uzaktan kumandanın tahmini menzilini yazarmısınız.

Benim arabamda en fazla 2-3 metre uzaktan alıyor. daha uzaktayken hareket yok.. Acaba normal mi..:confused:

Geçen gün pil aradım ama ucuz bişi bulabildim. maxell marka. bişey değişmedi. pil kalitesi değiştirirmi?
benim aracımdada orjinal kumanda ortalama 3 metreden alıyor pilini de yeni değiştirdim bence sorun yok 15 20 metreden alması bence bir sorun anahtar dediğin şey cepte duruyor sen farketmeden kapıların açılması mümkün 15-20 m mesafeden yani sen evinde sıcak sıcak otururken arabanın kapılarının açık olduğunu farkeden hırsız aracı götürmese bile içerisini bi yoklamaktan çekinmez 2-3 metreyi sorun etme

Geri