Ustalar yardim ederseniz sevinirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahlan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Oncelikle hepinizin yeni yilinizi kutlar saglikli bir yeni yil dileklerimle sorunuma gecmek istiyorum .
Arkadaslar aracimi sabah kalkip ise gitmek icin calistirdim, daha onceden hic sorun yok, araci calistirdim 10 saniye falan bekledim hareket ettim, ama fazla yuklenmeden gidiyorum, aynaya baktim arac bembeyaz duman atiyor biraz gaz verdim teklergibi oldu duzeldi, gazyedi ama arkadaki beyaz duman siyaha dondu, neyse cektim kenara egzozdan yag geliyor baya yaglamis, arac i biraz surdum yaglambasini yakti, isyerine geldim yag ilave ettim daha yeni tekrar calistirdim, ariza lambasi yandi tekrar sondu, simdi sizden degerli yorumlarinizi bekliyorum .Havanin soguk olmasi yagin katiligi fark edermi arac servise 1000 km kaldi bundan fark edermi ?hepinize simdiden tsk ler..

ustalar hepinize tesekkur

Valla o kadar cevap yazmisiniz ki, hanginize bakacagimi sasirdim, hepinizden allah razi olsun, tesekkurler, sizin hakkinizi nasil oderim bilmem artik..

Conta yemiş olabilirmi acaba?Yag ne kadar eksiltmişti?gaza yüklenince gaz yememezlik yapıomu?

Araç yağ yakiyor acil sanayiye gitmesi lazim

öncelikle aracın su ve yag seviyesini kontrol edin herhangi bi eksilme var mı? muhtemel conta yemiş... umarım öle bişey deildir eger öyleyse Allah yardımcınız olsun...

Arkadaslar ben contaya raziyim valla baska bisey cikmasinda nereden sattim opelimi:((
gaz yememe sorunu cok az var yag baya eksilmis kisa mesafe surdugum icin yag devamli buharlasma yapiyor uzun yola gidip gelince o olusan nem gidince yag otamatik olarak eksiliyor, bence yag normalde de eksikti diye dusunuyorum neyse yarin servise gidecek bakalim sapkamiz onumuze inecek:)

Beyaz duman conta yanığı işareti olabilir. Gri mavimsi duman yağ yakma, siyah duman da yakıt sistemindeki bir arızadan dolayı oluşur. Beyaz dumanda yanılma ihtimali çok olur. Mevsim şartları malum, havalar soğuduğu için egzostan çıkan buhar beyaz dumanla karıştırılabilir. Benim gözümü korkutan egzostan yağ gelmesi. Bence bu durum pek hayırlı bir şey değil.

Arkadaslar az once servisle telde gorustum randevu almak icin, adam sorunu sordu, anlattim araci getirmemi bile istemedi soguk havalarda duman atmasi normal dedi siyah dumansa arac emniyet sibobu doldugu icin yag yakmis hepsi bu dedi ve randevu vermedi ...
simdi arkadaslar bmw lerin garterinde guvenlik sibobu varmis bu olusan nemi olusan buharlasmayi egzozdan disari atiyormus, benim bu tikandigi icin yag yakmis, yapmam gereken aracin yagini kontrol altinda tutmak ve biraz uzunyol bu uzun yolda kendiliginden acilip olusan nemi egzozdan disari atar dedi ,hepsi buymus yani motor sizlere omur deyilmis .
Hepinize tskler..

aynen öyledir merak etme bmw larda bu sıkıntı var

Geri