Ustalar yardim ederseniz sevinirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar az once servisle telde gorustum randevu almak icin, adam sorunu sordu, anlattim araci getirmemi bile istemedi soguk havalarda duman atmasi normal dedi siyah dumansa arac emniyet sibobu doldugu icin yag yakmis hepsi bu dedi ve randevu vermedi ...
simdi arkadaslar bmw lerin garterinde guvenlik sibobu varmis bu olusan nemi olusan buharlasmayi egzozdan disari atiyormus, benim bu tikandigi icin yag yakmis, yapmam gereken aracin yagini kontrol altinda tutmak ve biraz uzunyol bu uzun yolda kendiliginden acilip olusan nemi egzozdan disari atar dedi ,hepsi buymus yani motor sizlere omur deyilmis .
Hepinize tskler..
Geçmiş olsun diyelim. Sayenizde bu durumu bilmeyen arkadaşlar olarak BMW nin bir özelliğini daha öğrenmiş olduk. Servis uzun yol yapmanızı önermiş, Sizi Uludağ gezisine bekleriz artık, bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.:)

Geçmiş olsun diyelim. Sayenizde bu durumu bilmeyen arkadaşlar olarak BMW nin bir özelliğini daha öğrenmiş olduk. Servis uzun yol yapmanızı önermiş, Sizi Uludağ gezisine bekleriz artık, bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.:)
Savas kardes agzindan bal akiyor, ama gel gorki kisda kiyamette, valla bizi Turkiye ye girmeden bulgar maafyasi yada bulgar polisi ikiside ayni cati altinda topluyor zaten parayi,bizi tertemiz yollarlar..

Savas kardes agzindan bal akiyor, ama gel gorki kisda kiyamette, valla bizi Turkiye ye girmeden bulgar maafyasi yada bulgar polisi ikiside ayni cati altinda topluyor zaten parayi,bizi tertemiz yollarlar..

Bizim bürokratlarda Bulgaristan'ı dost ülke sınıfına koyup komşi komşi diye bağırlarına basıyorlar. Bir zamanlar gurbetcilerimizi canından bezdiren yogoslav polisi vardı tam onlardan kurtulduk derken bir de bunlar türediler. İtalya'dan feribotla Çeşme'ye gel, biz seni oradan da karşılarız.

Geri