Üst Kapak Contasi

triger falan yeni deişti ama

arkadaşlar bende de 2.0 cd var motor istemeye başladı araba yağ yakıo ne kadar mal oluo motor bilginiz var mı?
kac bin km de arac birde yagın markasını söylermisin bana

218binde araba yağın markasını bilmiorum ama akrabam yağcı o koydu yağı 1.5 litre eksiltmişti en son 20 40 sentetik yağ koydu sanırım öle bişeler demişti.

aklında olsun adi yağ koyarlar ucuz koyarlar bundan olcak dikkat et demişti yani o koyduktan sonra ben 1500 km falan yaptım aşağı yukarı yarım litre daha eksiltmiş

bi de servisten sekman kurtarmaz dediler bizim tahminimiz sekmanlar deişse yetcek gibiydi çünkü aşırı bi yağ yakma yok ustalar da sekmanlardadır dedi ama servis öle bişe dedi yeterli olmuomuş sadece sekman yaptırmak doğru mudur

bi de servisten sekman kurtarmaz dediler bizim tahminimiz sekmanlar deişse yetcek gibiydi çünkü aşırı bi yağ yakma yok ustalar da sekmanlardadır dedi ama servis öle bişe dedi yeterli olmuomuş sadece sekman yaptırmak doğru mudur
pistonda bişe yoksa sekmanları degiştir düzelecekse yaptır zaten vectra b nin motorunu yaptıremak zannerdersem 4 milyarı buluyor diye biliyorum arkadsım hundaı elantrayı yaptırdı o 4 bin tl harcadı biz hayli hayli harcarız. birde yagını degiştir bizde sentetik kullanıyorduk arka mavi mavi yag atıyordu casrol magnetik e gectik durdu masallah yag bile eksiltmiyor

sadece sekman attrmak yetmiomuş da falan filan bişeler demişler ne alakaysa diğer aksamları sağlamsa bie sekman yetmesinki mantıksız geldi bana söledikleri.castrol magnetik denicem bi de bor power koyduk biz motor silkle aynı görevi görüo ama 1500 kmde yarım litre yağ eksiltmiş yine de bi de motor dizel gibi çalışıo motor kulaklarıyla bi arızadan mı yapıo acaba onu motor yan duruo çok hafif de bi titreme var

motoru sordum bi opel sanayi servisine baya da bilinen bi opel ustası komple yapılırsa 2.5 civarı demiş 4ü bulmaz yha onunki baya bi sorunluydu demekki çok şey değişti

biz mtoru kitledik :) yapalım derken :)

Geri