bir de benden biişy var dinleyin
Diş hekimi bir arkadaşım anlattı; öğrencilik yıllarında bir hocaları varmış, ama genel cerrahmış bu hoca, uzmanlık alanıda halk arasında basur diye bilinen (hemeroid) bir hastalığın tedavisiymiş.
Neyse, öğrencinin biri uzmanlığını yapmış mezun olcak, en son bu hoca ve heeyt karışısında sınava tabi tutuluyo herşeyi biliyor en son cok basit bir soruya geliyor sıra.
Bu hocamızın da uzmanlık alanı gereği iki tane lakabı varmış. Birini sadece öğrenciler söyler ve bilirmiş, diğerini de doktorlar. Öğrencilerin bildiği lakap; G... T Osman (ismini unuttum da Osman die ben kafadan attım) Hocaların bildiği lakap ta Altın parmak Osman'mış. Hani hemeroid hastalığı parmakla tedavi edilirmiş ya o açıdan.
Neyse hocamız öğrenciye benim lakabım ne onu söyle mezun ol demiş. Öğrenci sadece öğrenciler arasında olan lakabı biliyor tabi, cocuk kızarmış bozarmış terlemiş yok hocam söylemem demiş. Hoca söyle yavrum utanma demiş, tabi Hoca altın parmak Osman'ı bekliyor
En sonunda ısrarlar sonucu G...T Osman'ı söyleyivermiş çocuk ve, onca prof.'tan oluşan heyetin önünde rezil olan hoca öğrencisini o dersten bırakmış