ülkemi çok seviyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni mensup seni. Nedir bu iş bankalılardan çektiğim? Sizin emekliler de bizim paşalar gibi, emekliliği bir türlü kabullenemiyorlar. Bizim paşalar askeri bir kuruma gelince ben general .......diye kendilerini tanıtırlar. Emekli tabirini içlerinden söyleyip ne generali olduklarını asla söylemezler. Tecrübeliler hemen anlar generalim diyenler kesin tuğ veya tümgeneraldir. Kor ve orgeneraller ise emekli tabirini yine içlerinden söyleyip rütbelerini açık açık söylerler. Sizinkilerde iş bankasına girer girmez güvenlikçiden itibaren "ben mensuplarınızdan ........" diye söze başlarlar, nedense ben emekli iş bankası personeliyim demezler.İş Bankasında çalışmaktan gurur duyuyorum![]()
biz parayı verene laf etmiyoruz farkındaysan düdügü satana laf ediyoruz.9 trilyon dolarlık bor rezervlerini elinde bulunduran eti bankı komik rakamlara satan zihniyete laf ediyoruz.serbest piyasa ekonomisi diye her önüne gelen bizim degerlerimize talip olacak bizde yok pahasına satacagız diye bir şey yok.amerikan arabasına binebiliriz,ayakkabısınıda giyebiliriz bunun adı serbest piyasa ekonomisidir isteyen istediğini satar ,alır, talip olur ve ama bu ülkemizin degerlerini peşkeş çekecegimiz anlamına gelmez.Bu arada unutmayalim:
Opel GM`in yani Amerikanin
daha sorusu olan ?
Simdi hepimiz Tofasa mi binelim? Ama oda olmaz- o Italyanin degil mi
Ne yapalim simdi?
Serbest piyasa diyelim bu ise. Parayai veren düdügü calar
Benim düsüncem bu.
özelleştirme iyidir ama ülkenin bazı stratejik vazgecilmezleri vardır.ülkenin haberleşme agını yabancının eline vermişiz.bence özelleşmemesi gereken bir kurumdu türk telekom.Çin de bulunan yatırım yapan üretim yapan ithalatçı firmalar arasında %51 i yabancı firmadır... valla ben onu bunu bilmem doğru 4.5 yıl öncesine kadar böyle değildi ama ondan önce hortumlayan hortumlayana bunlarıda unutmayalım, herkes kesesini doldurmaya bakıyordu üretmeye değil ne zamanki yabancılara satıldı faaliyet gösterdiler kalkınmaya başladık o zaman yazılanlara çizilenlere bakın!
en basit örneği Türk Telekom satılmadan önce varmıydı geniş bant internet veya videofon! biraz görelim düşünelim arkadaşlar...
Saygılar...
özelleştirme iyidir ama ülkenin bazı stratejik vazgecilmezleri vardır.ülkenin haberleşme agını yabancının eline vermişiz.bence özelleşmemesi gereken bir kurumdu türk telekom.