Ufo dan Anlayan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahahah gel gel ısınırız:)))))))))))))))yaşam alanı büyük biliyosun:D

hacı bende iyi anlarım ufo'dan ama uçanlarından :D

3000 W. alın keyfinize bakın. Bizim şirkette biz bu şekilde ısınıyoruz. Hatta mümkünse duvara monte edin. Karşıdan kafanıza direk ısı vurursa baş ağrısı yapabiliyor.Duvarda olursa hem oda genel olarak ısınır hem de başınız gerçek anlamda ağrımaz...

ya klimada -5 oluncıa çalısmaz diye bisey yazıyo evde klima var kısın hiç kullanmadığmızdan bilmiyorum simdi büroya taktırınca bu sefer hava -ye düsünce çalısmazsa bide onla urasılmaz diye düsünüyorum bizimde büro kuzey cephe bu sene kış acayip sert ankarada

dun -6 filan oldu pek bi negatif durum gormedim gerci -lere dusunce calismama durumu klima uzun sure calistirilmadiysa belki ondan kaynaklanabilir tam bi bilgim yok yoksa -lerde klima calismazsa ne kari olcakki.... ama ufolar ekonomik diyede duydum bizim tanidiklarda vardi gayet memnundular yani okadarda fark yok...

klima odayi odadaki tum havayi butun materyalleri isitir. ufo ise havayi isitmaz, gordugu seyi isitir. yani ufo onden bakiyorsa on tarafiniz sicak , sirtiniz soguk olur. ayrica kapandigi anda farkettiriyor kendini. ben termostatli aldim bizim kapali balkonda kullanmak icin. sigara icerken kapali balkonun tek cami acik sigara icerken yaniyor. guzel isitiyor ama termostat devreye girip otomatik kapaninca donuyor insan soguktan.

ben de uzun zamandır ufo kullanıyorum cok sağlıklı ve iyi ısıtıyor, bende klimada var ama onu ısınma amaçlı actığımda nedense rahatsız oluyorum,odadaki havanın kalitesini bozuyor sanki , bence ufo alın temiz ttemiz kullanın

Tek söyleyeceğim, klimanın havayı, ufonun ise hem havayı hem ortamı ısıttığını unutmayın. Klimalı mekanda bi açarsınız kapıyı, ısı mısı kalmaz, hobaaaa bidaha ısıt + ufodan daha daha çok yakar.
Adana kökenli biri olarak söylüyorum.

Tek söyleyeceğim, klimanın havayı, ufonun ise hem havayı hem ortamı ısıttığını unutmayın. Klimalı mekanda bi açarsınız kapıyı, ısı mısı kalmaz, hobaaaa bidaha ısıt + ufodan daha daha çok yakar.
Adana kökenli biri olarak söylüyorum.
ortam zaten tamamen havadan ibaret olduğu için ikisi de aynı kapıya çıkıyor:) ancak bide şöyle birşey var klima içeriye dışarıdan aldığı havayı alıp verdiği için içerideki hava değişiyor,ufo ise içerideki nemi öldürüyor ve baş ağrısı yapıyor.. bence kesinlikle klima hemde daha sağlıklı....

Yalnız klima içeriyi adam akıllı ısıtıncaya kadar bir hayli zaman geçiyor. Ufo neredeyse açıldığı anda etkili oluyor.

Geri