Teşekkürler Beyler, Allaha kimseye radar göstermesin:![]()
bu radarlar yüzünden polisten nefret ettim...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Beyler, Allaha kimseye radar göstermesin:![]()
bu radarlar yüzünden polisten nefret ettim...![]()
şaka yapıyorum abi anahtar fln diyince hatırladım basmaz mı yaa uçmayı öğrencek yakındaGörkem alırım anahtarınısaolasın basmaz mı kanatlanıp uçuyor bile
![]()
şaka yapıyorum abi anahtar fln diyince hatırladım basmaz mı yaa uçmayı öğrencek yakındaabi özledim bee görüşemez olduk..
90 km altında giderken haksız yere ceza yediysen haklı olabilirsin ama onun dışında nefret edecek hiç birşey yok. O radarlar olmasa yollar formula 1 pisti gibi olur. Sonra, hız denetimi olmayan o yollarda kamikazenin biri gelip o hızda çarptığı zaman o radarları çok ararız.
Karamürselli olarak söylebilirim ki. Karamürselin yalova girişinde her zaman radar ve trafik çevirmesi ile karşılaşabilirsiniz. Kamyoncular için çevirme değil bizzat binek otoları özellikle daha çok çeviriyorlar.
Yalova tarafından gelirken fabrikaların oralarda (AKAL- AKSA civarları) radara yakalanmanız içten bile değil. Özellikle Topçular'a gelmeden 250m önce sürekli olarak radar bulunmaktadır.
Bursadan yalova tarafına gelirkende çok dikkatli olmanızı öneririm. Neredeyse 1'er KM ara ile radar bulunmaktadır.
Yalova - Bursa yolu özellikle Bursadan gelirken çok tehlikelidir radar konusunda. Birde Yalova - Karamürsel arası dikkat edilmeli özellikle Topçular öncesi ve sonrası..