Uff Yine Radar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atilla abi geçmiş olsun.. senin araba o kdr basıyomu yaa :) :)

sırf bu yüzden gece gidiyorum uzun yola gideceğim zaman gece radar kurulmuyor bildiğim kadarıyla 110 sabitliyorum...aydın otobandada neyse onu yazmıyım yasak fln der şimdi adminlerden biri

bence radar Turkiye de yasaklanmali :)

90 km/h bence aşırı bir hız:) Geçmiş olsun Atilla

geçmiş olsun

geçmiş olsun bi trafik polisi 110 a kadar müsade ediyoruz demişti bana ..bu hızlara ceza kesilmemesi lazım bence
+90dan sonra keyfi davranıyolar biraz canları istese kesmeyebilir ama genelde kesiliyo

Bir Musibet Bin Nasihatten evladır....

Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce radara girdim hemde 165 ile:o. Normalde hız yapan biri değilimdir ,üstelik radara yakalandığım yer her zaman geçtiğim ve radar olduğunu bildiğim biyerdi. Kaçla gittiğimin farkında bile değildim Polis çevirmesini görünce aklım başıma geldi 237 ytl ceza yedim:mad:.
Bunun üzerine opel teknik servisine gidip hemen hız sabitleyici taktırdım.Artık kafam rahat.....
Şiddetle tavsiye edilir.

atilla abi geçmiş olsun.. senin araba o kdr basıyomu yaa :) :)

Görkem alırım anahtarını:) saolasın basmaz mı kanatlanıp uçuyor bile:)

Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce radara girdim hemde 165 ile:o. Normalde hız yapan biri değilimdir ,üstelik radara yakalandığım yer her zaman geçtiğim ve radar olduğunu bildiğim biyerdi. Kaçla gittiğimin farkında bile değildim Polis çevirmesini görünce aklım başıma geldi 237 ytl ceza yedim:mad:.
Bunun üzerine opel teknik servisine gidip hemen hız sabitleyici taktırdım.Artık kafam rahat.....
Şiddetle tavsiye edilir.

Mustafa ben aracı 0 aldığımda taktırdım hız sab. kullandığım araçta da illa isterim ama ülkem yolları işte heryerde işe yarmıyor :)

Teşekkürler Beyler, Allaha kimseye radar göstermesin::)