Ucuza satılan turbo bertone yi hatırladınız mı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kapora yatırtarak yapılan dolandırma !

http://www.haber7.com/haber/20091225/Arabasini-internetten-60-kisiye-satti.php

adam kapora yatır diyerek 60 kişiyi dolandırmış. ki bu adamın bir bertone turbo aracını yine boyle ucuz fiyatla almak isteyen sivrizeki oflicorsa nickli üye ye selam olsun az kalsın o da yatırıyordu sanırım kapora yı.. son anda direkten dönmüş anlaşılan..

"çetiiin kelepir bu araba hemen al .. yoksa ben alıyorum valla sfasdfasdfa " cümleni unutma minik serçe.. :D

ucuz atlattı o minik serçe

bir arabayı görmeden kapora yatırmak gercekten cesaret işi cahil cesareti dedikleri bu heralde

ne arabaydı o bertone de kanılmayacak gibi değil di navi dijital klima falan :D

Bana göre dolandıran kadar olmasa da dolandırılanlarda da suç var. Gözünle görmediğin arabaya ne diye 500 tl kaporo yatırırsın. Adam madem o kadar ucuza satıyor internette niye uğraşsın, aynı fiyata galeriye verir geçer.

Arkadaşlar bende ASTRA J OPC TURBO 3.0 DİZEL (LPG'li) Ruhsatta 1.0 motor yazıyor, Araç sıfırdır daha bir kere kızlara hava atmak için kız meslek lisesi önüne gittim ve bir sigara içtim geldim. Araçın fiyatı 20.000 TL olup. bakmaya geliyorum 100 TL, Yarın almaya geliyorum 300TL, Hemen alacağım 500TL, kapora yatırmanız lazım.
Araç şehir dışındadır. Şuan ben Papua yeni ginedeğim ilgilenenlere özelden isviçre bankalarındaki hesap numaramı veririm

( Bende ŞANSIMI deniyim dedim :) )

Son düzenleme:
internette özelikle üyelikleri yeni olanlara özellikle fiyatı çok kelepir olanlara ve özellikle hangi şehirdensin diye soranlara dikkat edin derim genelde dolandırıcı olurlar ağızları iyi laf yapar ve amaçları sadece para koparmaktır birkaç arkadaşımın başına geldi direkten döndüler ;)

Kapora yatırtarak yapılan dolandırma !

http://www.haber7.com/haber/20091225/Arabasini-internetten-60-kisiye-satti.php

adam kapora yatır diyerek 60 kişiyi dolandırmış. ki bu adamın bir bertone turbo aracını yine boyle ucuz fiyatla almak isteyen sivrizeki oflicorsa nickli üye ye selam olsun az kalsın o da yatırıyordu sanırım kapora yı.. son anda direkten dönmüş anlaşılan..

"çetiiin kelepir bu araba hemen al .. yoksa ben alıyorum valla sfasdfasdfa " cümleni unutma minik serçe.. :D
heheheh hea yau ceto ama ben kapora yatırmam zaten hakan abiyle konusmustum kapora soz konusu degıldı :D bende o işi yicek goz varmı ama gidiyorduk yane azkaldı aydını gezmiş olurdukk

Arkadaşlar bende ASTRA J OPC TURBO 3.0 DİZEL (LPG'li) Ruhsatta 1.0 motor yazıyor, Araç sıfırdır daha bir kere kızlara hava atmak için kız meslek lisesi önüne gittim ve bir sigara içtim geldim. Araçın fiyatı 20.000 TL olup. bakmaya geliyorum 100 TL, Yarın almaya geliyorum 300TL, Hemen alacağım 500TL, kapora yatırmanız lazım.
Araç şehir dışındadır. Şuan ben Papua yeni ginedeğim ilgilenenlere özelden isviçre bankalarındaki hesap numaramı veririm

( Bende ŞANSIMI deniyim dedim :) )

abi kaçmaz bu fırsat ben talibim sıralı sistem mı var? dizenden kendi geçenlerden hani :) ( diye atlıyomuşum )

Geri