Ucuza satılan turbo bertone yi hatırladınız mı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kapora yatırtarak yapılan dolandırma !

http://www.haber7.com/haber/20091225/Arabasini-internetten-60-kisiye-satti.php

adam kapora yatır diyerek 60 kişiyi dolandırmış. ki bu adamın bir bertone turbo aracını yine boyle ucuz fiyatla almak isteyen sivrizeki oflicorsa nickli üye ye selam olsun az kalsın o da yatırıyordu sanırım kapora yı.. son anda direkten dönmüş anlaşılan..

"çetiiin kelepir bu araba hemen al .. yoksa ben alıyorum valla sfasdfasdfa " cümleni unutma minik serçe.. :D

YOk canım aslan mı

2010 yılında bile bu tür cahiller olduğu sürece, bu şerefizler aç kalmazlar.

dikkat etmek lazım.. bu üç kağıtçılardan kurtulsan araba alıyorsun allah korusun change falan çıkıyor.. ve özellikle gazeteleri takip ederseniz change araçlar çok çok lüks ve zenginlerin araçları oluyor mesela tanjuda change arabadan yatmışdı içerde.. genelde corvette porsche ferrari hummer gibi araçlarda çok change oluyor..

heheheh hea yau ceto ama ben kapora yatırmam zaten hakan abiyle konusmustum kapora soz konusu degıldı :D bende o işi yicek goz varmı ama gidiyorduk yane azkaldı aydını gezmiş olurdukk

hadi hadi yeme bizi :D

heheheh hea yau ceto ama ben kapora yatırmam zaten hakan abiyle konusmustum kapora soz konusu degıldı :D bende o işi yicek goz varmı ama gidiyorduk yane azkaldı aydını gezmiş olurdukk

yhaaaa bırah allaaaseen yaa .. neymiş aydını gezecektik.. :D hakan abi yollama demese gitmişti senin 500 papel:D miniğim

Geri