aynen arkadasın dediği gibi sesler yapıyormuş watt'ı yüksek bir amfi koyunca tesisatcım söyledi![]()
Orjinal amerikan malı kicker asla vu vu yapmaz kardeşim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen arkadasın dediği gibi sesler yapıyormuş watt'ı yüksek bir amfi koyunca tesisatcım söyledi![]()
yaptınmı tesko berkay?
kicker'in hangi modeli vu vu eden çok merak ettim biraz sistem hakkında bilgi verirmisiniz ?![]()
vaLLa bende bundan önce ilk desist koydumda ötmesi için 30 cm cadance kalın körüklü koydum 600 W lık gümlesin diye. sonra onu satım kicker aldım almaz olaydım bundan önce woice elektronik duymusundur bellki veysel abiye bayilik için kicker ları dizdi adam en iyisini koydu en kral anfi ile denedik ı-ıh mırıldanma var basta ton alamıyorsun.. ton isitiyosanız hertz derim yani boş durmasın diye ben koydum bagaja parayı ayarlamya çalışyorum bagaj yaptırcam dizyn hepsini bir almak gerek o yüzden çıkarmıyorum bası ve çok kısık bir şekilde mid bassları ile dinliyorum bass boşta diye bilirim .. kısaca kicker çöp .. üst serilerden bassedersekde önericem 40 CM mojo -digital desings derim.
kicker comp 8 kollu tek bobin. 38cm bendekide.