Ücretsiz dans dersi..kaçırmayın BAY'lar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi montaj yapmaya vaktim olmadı...Yaa ben Tangodan sıkıldım...Biraz da Samba filan mı yapsak? Yada Burak bizi de kabul eder mi yanına acaba?

Abi ben fazla mesai manyağı oldum...Kursun bittiği saatte ben işten çıkıyorum..Eskisi gibi olsa kesin gelirdim...Yanlız bi arkadaş işin derinine inmiş...Canım sıkıldı..Gerçi açıklamayı yapmışsınız ama....Tabii doğaldır bizi tanımıyor.Böyle düşünmesi normal...

Ama başka bi organizasyon olursa gelirim...Hafta sonları uygun olur...

Burak' ın son gösterisinden yeni resimler.....İtalya sanat haftasından....Buradaki gösterilerini tamamladıktan sonra da tüm Avrupayı kapsayan bir turneye çıkıcakmış...İnsanlara yeniden baleyi sevdiren Burak, dünyada kendisine rakip tanımyor.....İşte resimler :...

burakfm2.jpg

buraklc0.jpg

Burak kardeşim affına sığınıyorum...Şakadan anlayan biri olduğunu bildiğim için bu resimleri yaptım..Kırılmanı istemem..

Burak' a uzak doğudan rakip çıktı....Uzak doğulu rakibi Burak' a göz dağı verdi ve iddialı konuştu ;

Biz uzak doğulular ince yapılı ve esnek vücudumuzla Bale sanatında bir adım öndeyiz. Burak bir Türk olarak ciddi bir rakip ama benim esnekliğimle boy ölçüşemez dedi...

Avrupa da bir gösteri yapmaya hazırlanan uzak doğulu balet, esnek figürleri ile izleyenleri büyülüyor...Burak' ın işi zor gibi görünüyor...

baletsumonj7.jpg

Mehmet süpersin...Diyecek sözüm yok..
BURAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK cevap verr..yorumlarını bekliyoruzz.hahahaha...çok güldüm hala gülüyorum.

Mehmet süpersin...Diyecek sözüm yok..
BURAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK cevap verr..yorumlarını bekliyoruzz.hahahaha...çok güldüm hala gülüyorum.

Orhan baba ne güzel söylemiş kurban olam : " CEVAP VER " :kop: :kop:

Ben de gelmeyi çok isterim ama gececi olduğum için 1 ayda 4 kere satmam lazım sizi :eek: o yüzden ben gelmiyeyim :cry:

Burak' ın son gösterisinden yeni resimler.....İtalya sanat haftasından....Buradaki gösterilerini tamamladıktan sonra da tüm Avrupayı kapsayan bir turneye çıkıcakmış...İnsanlara yeniden baleyi sevdiren Burak, dünyada kendisine rakip tanımyor.....İşte resimler :...

burakfm2.jpg

buraklc0.jpg

Burak kardeşim affına sığınıyorum...Şakadan anlayan biri olduğunu bildiğim için bu resimleri yaptım..Kırılmanı istemem..

:cry:çok kırıldım çokkk...

yanıma bir pınar altuğ montajı yapmadığın sürece bu konuya cevap bile vermicem:kop::kop::kop:

hahaha valla diycek bişi yok

No comment..!!!!!!!1

ŞOK !!!! ŞOK !!!! ŞOK !!!!

Ünlü Balet Burak TOPRAK, yeni sevgilisi ile kameralarımıza yakalandı !!!

Genç kızların sevgilisi yakışıklı Balet, yeni sevgilisi ile Opelim.net' in düzenlediği galadan çıkarken kameralarımıza yakalandı...Kameramızı farkeden yakışıklı balet ;

'' Biz sadece arkadaşız '' dedi.......

İşte şok fotograf.....

burakvg8.jpg

Her an kameramanımıza dalacak gibi bakan yakışıklı balet, son model, lüks carting arabasına sevgilisi ile binip, hızla gözden uzaklaştı...

Geri