Dun izlemişsinizdir 2 afganlı MAGANDA, ucakda cep telefonu acık gelmişler ve orada yolculardan cok ben pilotu kınıyorum, Uye oldugu avrupa birliği ucuş güvenliği yasalarına göre pilot hemen alana geri dönüp o 2 magandayı polise vermeliydi. Ama bizimkisi klasik " aman canım 45 dk icin neden uzatayım gecemi "
gibi bir dusunce ile sadece adamları 1 kez uyarmış o kadar. Bu kafayla biz ab e neden giremeyiz, BKZ yıllar oncesi OLACAK OKADAR TV de yayınlanan AB'E GİRERSEK AB'nin HALİ skeci, Almanlar aynen biz gibi yere tkürüp hatunları dövüyorlar, biz medeniyetleşecez derken onları bozuyoruz. İşde bu BANA NE
olayı yüzünden yaşıyoruz bunca kazayı ve grizu patlamalarını.
Bakın kardeşim ABD'de kalp spazmı sonrası arabaya atlayıp hastaneye giderken 2 kırmızı geciyor ve hastaneye gidiyor, 1 hafta sonra eve mahkeme celbi geliyor ve mahkemeye diyorki KALP KRİZİ gecirdim , eldeki doktor raporu felan ve hakim " CALL 911" diyor yani 911 ara, 5000$ para cezası ve 3 ay toplum hizmeti cezası veriyor. İşde bizde de ne zaman
böyle adamlara 5000 tl para cezası verilir o zaman adam olurlar
Onlarda da polis cezayı kesmemişi MOBESE kamerası cart otomatik kesmiş
cezayıi, yani bizde de kamera kesecek ki, rüşvetler ucuşmasın havada.
gibi bir dusunce ile sadece adamları 1 kez uyarmış o kadar. Bu kafayla biz ab e neden giremeyiz, BKZ yıllar oncesi OLACAK OKADAR TV de yayınlanan AB'E GİRERSEK AB'nin HALİ skeci, Almanlar aynen biz gibi yere tkürüp hatunları dövüyorlar, biz medeniyetleşecez derken onları bozuyoruz. İşde bu BANA NE
olayı yüzünden yaşıyoruz bunca kazayı ve grizu patlamalarını.
Bakın kardeşim ABD'de kalp spazmı sonrası arabaya atlayıp hastaneye giderken 2 kırmızı geciyor ve hastaneye gidiyor, 1 hafta sonra eve mahkeme celbi geliyor ve mahkemeye diyorki KALP KRİZİ gecirdim , eldeki doktor raporu felan ve hakim " CALL 911" diyor yani 911 ara, 5000$ para cezası ve 3 ay toplum hizmeti cezası veriyor. İşde bizde de ne zaman
böyle adamlara 5000 tl para cezası verilir o zaman adam olurlar
Onlarda da polis cezayı kesmemişi MOBESE kamerası cart otomatik kesmiş
cezayıi, yani bizde de kamera kesecek ki, rüşvetler ucuşmasın havada.