Tv Programı Adı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nida

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yakın tarihte bir tv programına başlayabilirim. Ve gerçekten inandığım ve süper fikirlerin çıkabileceği ve benimde tv de kullanacağım bir tv programı adı istiyorum. Sizlerden acil yardım alabileceğimi düşündüm. Bana yardımcı olursanız güzel bir program adı bulabiliriz. Program akşamları tv de haftanın bir günü ve eğlence programı olarak yayına girecek... Şimdiden herkese teşekkürler...

sonuçta isminin anlamı çağırmak seslenmek değilmi.

1-nida akşam(lar)ı
2-nidalı geceler
3-nida sıra gecesi
4-maksat muhabbet olsun
5-gönül ne bar ister nede meyhane gönül eğlenmek ister içmek bahane :D bu olmaz heralde

yada akşam nidası olabilir aklıma bunlar geldi inşallah yardımcı olmuştur sana

Programında şimdiden başarılar dilerim, inşallah tutulur...Bende akılma gelen bi kaç ismi yazayım umarım bi faydamız dokunur...Bu konulara uzak olduğumdan bazı isimler çok saçma gelebilir, affınıza sığınıyorum...;)

Eğlence Vadisi... :)
Akşama Şenlik Var... :)
Karanlık Gecelerin Yıldızı...:)
Evimizin Gelininden esinlenerek ; Evinizin Nida'sı... :)
Efsane Yeniden... :)

akşam sefası..

nida'lı gece:)

Bu kadar mı gelen program adları :) Güzel şeyler çıkıyor ama daha çok olursa arasından seçme imkanımız olabilir. ;) Bu arada katkıda bulunan herkese teşekkürler...

siz bizim gökhanın menejerliğini yaptığı nida mısnız? ilk başda onu bi sorayım ...süreyha gökhan atmış?

MaNidar Show :)

Manidalı Geceler....:) veya Manidasız Olmuyor ..

birde nida elektrik var devamlı malzme aldığım bir yer yok nida eletronik pardon , ama konuyla alakasız ..

Son düzenleme:
Geri