Tüvtürk Yorumsuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msm89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emanet al bı arabadan 1saatlıgıne senınıkılere aktarama yap bı arabaya hallet ya 1 saatte kendıne hırpalama yazık takma kafana olan olmuş senın çözmen lazım bu ışı başka kıllık cıkarmasınlar fazla adamlara bulaşma gectıkten sonra şıkayet et bence ;)

aynen öyle yapacağım burak, şimdi birilerini arıyorum emaneten 15 16 jant için sadece muayene için ;)

aynen öyle yapacağım burak, şimdi birilerini arıyorum emaneten 15 16 jant için sadece muayene için ;)

Opel Özel Servıslerınden Gıdıp Bı Teklıf Edın Istersenız Cıkma Mıkma Idare Edersınız ?

lastikçiler olur bu patlak lastik tamir eden ustalar olurya onların hepsinin arka depolarında jant kaynar ellerinde onlarca çıkma kafti ordan burdan gelmiş kazalıdan gelmiş onlarca jant takımı olur çoğuda orjinal araba jantları olduğundan satılmaz öyle depoya durur..

git bir lastikçiye ver 10 tl bu kadar kafa yorduğuna değmez çıkartır senin jantları elinde belki senin aracın orjinal jantı bile vardır takarsın muayeneye git gir

o sırada lastikçide senin lastiklere bakar patlak çatlak varmı balansı iyimi jantta eğrilme bir sorun varmı sen girersin geçersin gelirsin eski jantlarını lastiklerini temiz temiz takarsın binersin

bir taşdada iki kuş vurursun hem aracın muayeneden geçer hemde jantlarınla lastiklerinide kontrol ettirmiş olursun..

bu arada yapılan büyük ayıp okudukça ben kuruldum resmen hani adam tipinimi beğenmedi onane kişisel şeylerini nasıl olurda işine karıştırır sonra bunları dövüncede suç oluyor.

hakkatten bazılarıda öyle böyle değil dayaklık hakkını ara kardeşim gerekli nereler varsa kim ilgilenirse başvur hatta burda da o tüv yerini afiş etki her kez bilsin şeytan diyor bir dahaki muayeneye kıllığına aracımda orjinal jant var ama 21 inç jant bul bir yerden takıp öyle o muayene yerine git geçirmezlerse olayı kişisel algılarım hukuki açıdan hakkımı arıycağım hangi unsurlar varsa hepsini kovalarım..

Bir kaç lastikçiye sordum dünden beri ama hiçbirinde benim araca uygun jant yok işin açığı :( 5x110 biraz zor bulunan bi ölçü çünkü :(
Valla zaten 2.kere gittiğimdede geçirmezse orda baya bi olay çıkarırım sonrasında mahkemeyede giderim ;) Ama geçirselerde isimlerini vererek Tüv'e hem mail yoluyla hemde posta yoluyla şikayet mektubu yolladım, eğer umursamazlarsa dava bile açarım bunlara ;)

Bu arada DUDULLU TüvTürk istasyonu bu şerefsizliği yapan, tüm arkadaşların dikkatine ...

anlayış anlayış anlayış diyorum haklı yada haksız kim olur ne iş yapar hiç önemli değil önemli olan tek şey daha anlayışla karşılamak haksızda olsa karşıdakini anlamaya çalışmak sebepsiz ve gereksiz diretmeden tartışmadan onu vicdanı ile bırakmak
neticede o personelde bir insandır hata yapması yanlış yapması kadar normal birşey olamaz yasak biliyordur ona göre hareket ediyordur
tüvtürk değil ama farklı kurumlarda yasak olmadığını bildiğim bir çok işlem yasak edilmiş olabiliyor anlayış gösterin bulun bir yerden jantları takıp gidin muayenenizi yapın sonra tekrar takarsınız jantları

anlayış anlayış anlayış diyorum haklı yada haksız kim olur ne iş yapar hiç önemli değil önemli olan tek şey daha anlayışla karşılamak haksızda olsa karşıdakini anlamaya çalışmak sebepsiz ve gereksiz diretmeden tartışmadan onu vicdanı ile bırakmak
neticede o personelde bir insandır hata yapması yanlış yapması kadar normal birşey olamaz yasak biliyordur ona göre hareket ediyordur
tüvtürk değil ama farklı kurumlarda yasak olmadığını bildiğim bir çok işlem yasak edilmiş olabiliyor anlayış gösterin bulun bir yerden jantları takıp gidin muayenenizi yapın sonra tekrar takarsınız jantları

öndeki araçda 19 inç jant varsa ve onu geçiriyorsa arkadaşı geçirmiyorsa o işde anlayşı olmaz karşı tarafın yapdığı bilgisizlik değil kasti kişisel bir şeydir..kurumlarda yapılan işlere kişisel duygularınızı karıştıramassınız..

o zaman bu anlayışın sonu şuna varır tipini beğenmedim bu adamın jantların büyük geçemessin giyinişini beğenmedim bu adamın onuda bırakır bir şeyden dolayı bu adamın saçı uzun kıl olurum uzun saçlılara bu adamı bir şeyden bırakmalıyım tarzı olaylara sürer gider..

sorulması gereken soru şu bu tüv araçları denetliyorda bu tüvü denetleyen bir kurum varmı yoksa bunlar kafalarına göre saltanat mı sürdürüyorlar...

Bir kaç lastikçiye sordum dünden beri ama hiçbirinde benim araca uygun jant yok işin açığı :( 5x110 biraz zor bulunan bi ölçü çünkü :(
Valla zaten 2.kere gittiğimdede geçirmezse orda baya bi olay çıkarırım sonrasında mahkemeyede giderim ;) Ama geçirselerde isimlerini vererek Tüv'e hem mail yoluyla hemde posta yoluyla şikayet mektubu yolladım, eğer umursamazlarsa dava bile açarım bunlara ;)

Bu arada DUDULLU TüvTürk istasyonu bu şerefsizliği yapan, tüm arkadaşların dikkatine ...

Kardeşim Sen Tam Yerıne Denk Gelmişssin :D Bızım Doblo Marka Aracımızın Uzunlarda Cok Nadır Problem Oluyordu 1. Basışında Yanmıyordu 2. Basışında Kesın Yanardı Yanı Adamlar 1 Kez Yanmadı Dıye Hafıf Kusurlu Geçirdiler Muayneden Orası Genel Olarak Kıl Sana Özel Değil Yanı :)

usta tak sacları al uygunlugunu tuv den bı arkdsında getrsın oraya senın jantlarını adamın gozu onunde degıstır oyle dön geri...

ya belkı sen fark verdın o jantı taktırdın sımdı corsa opc gıttı adam onun opc oldugunu nerden bılıyoda ustundekı jantın olcusunu sacma gercekten sacma...

Geri