Tüvtürk Yorumsuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msm89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı durum benimde başıma geldi, 17" jantli paliomuz vardı :D multijet, namıdiğer mutlujet :D mersinde görenler olmuştur turuncuydu fena bi arabaydı 520d lere kalkışlarda 2-3 boy koyardık :D muayneye gittiğimzde almadılar, bizde tenekeleri taktık geçtik

Arkadaşın biri Renault Megane RS ile girdi muayeneye,orjinal jantlar ile. Aracın içinde,kapıda,bagajda 18" yazmasına rağmen geçirmediler.Megane'a 18" olmazmış efendim...

tümüyle saçmalık abicim almanyadan hella spoiler aldım taktım hafif kusurlu saydılar bu arada ürün tüv onaylı.Kraldan çok kralcı bunlar.

alala ben şanslıymışım.araba sadece kat sebebiyle kalmıştı.ona da kat yerine benzeri bir susturucu takıp geçirmiştim:)yay jant xenon ıvır zıvır ne varsa geçirmiştim de bunlar nasıl bir eğitim almışlar acaba:)

peki xenon lu farla muayenede problem çıkıyormu bilen arkadaşlar?

8000k xenon var ben de.bir kez kaldım, bir kez geçtim.sürekli karar değiştiriyorlar galiba.çünkü ilkinde araç far rengi algılanamadı demişlerdi...

etrafında bijon aralığı uyan saç jantlı olan varsa ödünc al birinden tak yada tanıdık lastikçin varsa onlarda mutlaka vardır janttan kalındığını duymuştum bende afedersiniz ama hıyar çok o muayene istasyonlarında belki herifler muayene istasyonundaki işe girmeden öönce hiç araba görmemiş kıytırık bir eğitimden sonra hemen yetkili olu veriyor sen aracın zaten yola uygun olmasa bu güne kadar 18 jantla geze bilir misin ayrıca astralarda 18" jantta var bildiğim kadarıyla

Geri