Türkiye'nin İlk Tuning Filmi :]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOCCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bu gösterim sadece bu projenin kaynaklarına işin amacı anlatılsın diye çekildi, sponsor açısından... Bize rica ettiler dostlarımız o yüzden gittik... kızlarından tutun arabalara kadar hatta çalışanlara yemek yapanlara kadar herkes eş dost orada... yanlış anlaşılmasın, kimsenin orda film yıldızı olmaya niyetide yok ihtiyacıda yok... proje benim bildiğim bu kadar basit bişey değil, japonlarla ortak yapılacak ve güzel makineler gelicek diye duydum... hayırlısı diyelim...:)

çekilen yerler Maslak Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım B/13-27/35 falan.Mazda nın orası.tam da yerinde filme uygun mekan seçilmiş.vizyona ne zaman gireceğini bilen varmı?

çeksinler çeksinlerde Türkiye deki modifiye gerçek dışılığını herkes görsün:D:D:D
kimlerin tekelinde olduğunu ustalara paranın ucunu göstermeden neden fikir bile alınamadığını para verince tanımadığı adamlarla kanka olanları jant takmanın arabaya 15 beygir kazandırmayacağını cümlede mod geçiyor ise fiyatın 5 e katlancağınıda göstersinler ama:):):)

bide merak ettim elfreni çeken lastik yakan arkadaşlara sizi televizyona çıkartcaz gazımı verdilerde arabalara yoktan zarar verdiniz yoksa lastiklerin felan parasını verdilermi...

çok yaralıymışım bu konuda:D:D amma yazmışım...

projenin tanıtımı çok amatörce olmuş ( ne beklenirki başka )..Balon Balon

tokyoda supra türkiyede kangoo ;) ama arkadaşın dediğine göre sadece tanıtım filmiymiş hayırlısı inşallah türkiye için yararlı bir proje başlangıcı olur. ama ben bmw ile daha iyi donut ve drift yapıyordum :) :)

Nedense aklıma DÜNYAYI KURTARAN ADAM deldi ??????

Geri