Türkiye'nin İlk Tuning Filmi :]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOCCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi bakalım. inşallah güzel olur.
acabaaaa
Hız ve Ötesi İstanbul v.s. opelim.net! olsamı;)

çekimleri yapıldığı gün eminim maslak sanayinde işler durmuştur.
İki cıbıl gelmiş sanayide dans ediyor :D düşünemiyorum bile :D

cıbıl gelmiş sanayi çalışanlarıda anaaa kıza bak diye bekliyodur orası kesin :)

meyve veren ağacı taşlamayalım arkadaşlar bence destek olmalıyız bu olmazsa belki daha iyisini yaparlar türkiyede daha tuning dergileri yokkken onlarca kişiyle görüştüm hadi bi dergi olayına girelim diye kimse beni sallamadı şimdi bu işi yapanlar servet sahibi oldu, bence türkiyede olmayan bişeyi yapıyolar çokda iyi yapıyolar kötüde olsa gidip izlerim....

biz işin gırgırındayız bakma sen bize ara sıra tutuyo bilirsin...

zaten herşey dünyayı kurtaran adamla başlamadı mı..emeğe saygı en önemli kural(bunu forum kuralı yapalım mı:D )

Türk sineması iyi yerlerde ve daha iyi yerlere gidecek zamanla..Bence o kango bu şahin diye daha izlemeden,film çekilmeden eleştirmek yerine birazda destek olabilmeyi öğrenmeliyiz..Bu ilk film elbette eksikleri olabilir...Ama bir başkası çıkacak daha iyisini yapacak,bir diğeri yüreklenecek ondanda iyisini yapmaya çalışacak..Buda izleyici olarak bizlere keyif verecek...

Birde şu yönü var..Belkide konu film hikayelerinden çıkıp,tüm gözleri Türkiyede modifiye ve tuninge çevirecek..Kanunlar çıkacak,yasalar hazırlanacak...Modifiye daha meşru hale getirilecek...Böyle uzayıp gidiyor :)

Valla bir emek görsem saygı göstereceğim ama ortada hiç bir şey yok, herşey havada ve hatta komik...Eğer böyle bir projeye giriliyorsa bu kadar komik ve profesyonellikten uzak bir tanıtım filmi çekilmemeli...

ya ben iice merak etmeye başladım biran evvel bitsede izlesek

Valla bir emek görsem saygı göstereceğim ama ortada hiç bir şey yok, herşey havada ve hatta komik...Eğer böyle bir projeye giriliyorsa bu kadar komik ve profesyonellikten uzak bir tanıtım filmi çekilmemeli...

+58

Geri