TURKCELL kullanıcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana da bu tür mesajlar ve aramalar geliyor. Mesajlarda, saat kazandınız veya sağlık paketi kazandınız gibi şeyler yazıyor. Başından beri hepsini siliyordum, daha sonra öğrendiğimde de iyi ki sildim dedim. Hepsi düzmece. +35 li arama geldiginde de, benim bu ülkeden tanıdıgım yok niye arayayım ki demiştim. Kaldı ki tanımadıgım numaraları aramam pek Türkiye içi bile olsa. Tekrar ararlar veya arasınlar diye düşünürüm

bana benin +229 kodlu bi numaradan msj geldi mesajda ingilizce olarak 500.000sterlin kazandınız aşağıdaki numarayı lütfen arayın gibi bişeyler yazıodu ama verdiği numarada farklı bi ülke kodu wardı turkcell 532 li numara

o mesajları iptal edebiliyorsunuz...turkcell.com.tr den

o mesajları iptal edebiliyorsunuz...turkcell.com.tr den

+1, birde denildiği gibi +35 tarzı numaralar çağrı atıp bırakıyor sonra siz geri dönerseniz direk faturanıza yansıyor..

ama turkcell.com.tr adresinden reklam içerikli mesajların alımını kapatabiliyorsunuz..

1 kere geldi aradım turkcell müşteri hizmetlerini bağırdım çağırdım bi daha gelmedi:]]

turkcell numaraları kullanarakta bu gibi reklamları atabiliyorlar. hattı tum sms lere kapatmadıktan sonra önüne gecemeyiz. ama yurt dışı smsler engellenebilir sanırım.

kontörlü tcell kullanırken hiç gelmedi başıma ama 532 li hatta geçtikten sonra çok olmaya başladı. Pepsiden para kazandınız diye abuk subuk mesajlar geldi. Ankesörlüden aradım o ara içimdeki stresin hepsini telefona boşalttım. Şimdilik problem yok :D

Bulgaristan'dan çağrı atıyorlar.
Bir de, emniyetten - genel kurmaydan arıyoruz (size kızarak etki altına almaya çalışıyorlar.fonda telsiz sesi olabiliyor) emniyet müdürünün ya da paşanın karısına küfür etmişsiniz araştırma yapacaz diyorlar kontör istiyorlar,bu numarayı arayın diyorlar.Sakın inanmayın.

kol saati hediyeniz ve gold paketiniz icin hemen 0212 274 32 12 yi arayiniz... Seklinde msjlar banada geliyor hattim 532 li turkcell faturali
+10000

baya turkcell mağduru varmış anlaşılan. yada turkcell kullanıcıları yağlı diyemi biliniyor ne.

Geri