TURKCELL kullanıcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mesajlar için turkcellin sitesine girin kullanıcı ayarlarınıza girin cep telinize wep şifrenizi isteyin hesabınıza girip orda ayarlar kısmında turkcell yenilikler ve reklam istemiyorum gibisinden bir seçenek var bunu kapatın kısmen reklamlar kesilicekdir. en azından turkcell vasıtasıyla gelenler..

bunun dışında alış veriş yapdığınızda yada bir forum bir şey doldurdğunuzda bir kart için üyelik için bunun gibi ne yazık ki firmalar numaralarınızı reklam için kullanabiliyor yada satabiliyorlar..

banada en çok benzinliklerle bir kaç alış veriş markasından geliyor tahminim benzinliklerdekiler no mu kart larım var shell kart bp kart opet kart para kart buralardan aldılar ve yolluyorlar network den zara dan indirim vakitleri çok mesajlar geliyor onlarada tahminim özel bir üyelik için forum doldurmuşdum telimide yazmışdım orda aldılar onlarda yani hep bu tip şeylerden iyi niyetlerimizi kullanıyorlar..

Son düzenleme:
Bn değil de babam turkcell kullanıyo ona bu mesajların aynısı gelmişti elektrik tasarruf cihazı kazandnz falan diyodu

Numaraları filtreleyin telefondan belki kesilir..

bulgaristandan bende3-4 çağrı aldım farklı zamanlarda aradım ve tlf nun ucun da birkız vardı türkiyeye gelmek istediğini ve gelemediğini söyledi ve para gönderirsem buraya gelip benimlede evlenecekmiş neala deyilmi hepsi palavra inan mayın arkadaşlar

banada gelen giden yok

Geri