Türkan Saylan'ı Kaybettik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dilemez, dil uzatmaya devam ederler...

çünkü onlar kendi dinlerinin emirlerini bile bilemeyecek kadar cahildirler...

ölünün arkasından konuşmayı marifet sayarlar, insanların ahirette nereye gideceklerine buradan kendi kafalarına göre karar verirler...

onlar dini başörtüsünden ibaret sanar, namazını kılar ama ardından her türlü dolabı çevirirler...

onlar yapılan onlarca iyiliği görmezden gelip cımbızla seçtikleri ve kendi kafalarına göre yorumladıkları bir söz için kıyameti koparırlar...

Allah onları ıslah etsin.

Sevgili Arkadaşlar Türkan Hanım Türkiye nin yetiştirdiği ender Hanıefendilerden biridir Kanal a gibi sermayesinin kimler tarafından karşılandığı tartışılan DİNCİ yayın organları kendi kutsal dinimizin esaslarınapeygamberimizin hadislerine ters düşen eylemler içinde bulunarak Amerika da oturarak ülkemize çomak sokan bilinen şahıslar gibi eylemler içinde bulunarak dinimizi SİYASİ emellerine alet etmek istemektedirler.Bizim dinimiz Allah tarafından korunmaktadır.toprak olmağa mahkum olanlarca değil.İlim çinde de olsa alınız emri gereği özellikle KIZ çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan Hocamızın ruhu Şad olsun,hayatını amerika da geçirerek salvolar sallamadan çok sevdiği, ülkesinde ÖLME GURURUNU yaşadı.Hepinizi selamlıyorum.

bu memlekette sırf akp yayını yapmak için kanal almaya kalktılar paraları yetmedi evet calık gurubunun parası yetmedi atv için sonra ne oldu kabinedeki bakanı aradılar oda arap arkadaşlarını kredi aldılar araplardan atv yi aldılar sırf bu işlerde kullanmak için bu oluyor memlektte nerelere geldik yarabbim.

kabinedeki bakan bu haltı yiyor helal olsun...ne kadar etik değilmi...

A Tv'nin hangi gruba ait olduğu zaten belli. O kanalı sevende olabilir sevmeyen de. Din ticareti yapanlar nedense gavurların topraklarında yaşayı severler, tatillerini gavur topraklarında geçirirler, gavurların yaptığı arabalara binerler, çocuklarını gavur memleketlerinde okuturlar, sağlık sorunu oldumu gavur doktorlarına kendilerini emanet ederler. Bir kaç basit alıntı yapayım. Örgütlenmek sözlük anlamı olarak ayıp veya kanunsuzluk değildir, ama ülkemizde anarşistliktir. Kimsenin dinini Allah sevgisini sorgulayarak bilip bilmeden yargılamak kullara düşmez. Bizler 1 fakir çocuğu okutamazken, bir fakire yardım edemezken bu saygıdeğer insan kurduğu örgütle 36.000 genç kardeşimize okuma imkanı sunmuştur. Dini vecibeler her yerde yapılabilir ama eğitim ve öğretim belirli standartlarda ve belirli yerlerde yapılır. Son duyduğum bir habere göre Türkan hoca hac vecibesini yıllar önce yerine getirmiş. Ben kendisinin hacı olduğunu bilmiyordum. Dün duydum, ne derece doğru bilmiyorum ama hiç de şaşırmadım. Malum bazıları hacı olduğu zaman kartvizitlerindeki ismin önüne bile hacı diye yazdırıyor.

Savaş Abi,

Maalesef Bizdekilerin müslümanlığı şeklen müslümanlık...15 kez hacca gittim diye ortalıkta gezinenler yalandan dolandan riyadan ahlaksızlıktan kaçınmıyorlar her nedense...

sonra 14 yaşında kızlara "din" öğretmeye kalkıyorlar...

işte fark burada...

türkan saylan o kızları bu tip adamlardan koruyabilmek adına okutmaya çalıştı...

bu adamların o kızlara ne yapmak istedikleri de malum...

kimin yatacak yeri yok acaba diye düşünüyor insan...

Geri