A Tv'nin hangi gruba ait olduğu zaten belli. O kanalı sevende olabilir sevmeyen de. Din ticareti yapanlar nedense gavurların topraklarında yaşayı severler, tatillerini gavur topraklarında geçirirler, gavurların yaptığı arabalara binerler, çocuklarını gavur memleketlerinde okuturlar, sağlık sorunu oldumu gavur doktorlarına kendilerini emanet ederler. Bir kaç basit alıntı yapayım. Örgütlenmek sözlük anlamı olarak ayıp veya kanunsuzluk değildir, ama ülkemizde anarşistliktir. Kimsenin dinini Allah sevgisini sorgulayarak bilip bilmeden yargılamak kullara düşmez. Bizler 1 fakir çocuğu okutamazken, bir fakire yardım edemezken bu saygıdeğer insan kurduğu örgütle 36.000 genç kardeşimize okuma imkanı sunmuştur. Dini vecibeler her yerde yapılabilir ama eğitim ve öğretim belirli standartlarda ve belirli yerlerde yapılır. Son duyduğum bir habere göre Türkan hoca hac vecibesini yıllar önce yerine getirmiş. Ben kendisinin hacı olduğunu bilmiyordum. Dün duydum, ne derece doğru bilmiyorum ama hiç de şaşırmadım. Malum bazıları hacı olduğu zaman kartvizitlerindeki ismin önüne bile hacı diye yazdırıyor.