katılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 tane musterım de passt 1.8 t vardı bunlar lpg taktırdı taktırmayın dedım yok dedıler. su an 2 sının turbosunu değiştirdim diğer 2 sınınde eksoz manıfolt cıvalatalrı ve contasında sorun olusttu. aşırı ısı yasanıyor kanımca![]()
çabuk mu bozulur neden?
alal. şaşırdım işin açığı. 96 yılından itibaren lpg sektörünün içindeyim. hatta şuandada aktif servisteyim. turbolu araçlara taktığımızın sayısını bilmiyorum İMPREZA da dahil şimdiye kadar hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım. ki diğer lpg camiasındanda duymadım. ayrıca forumdada turbolu passat sahibi var5 tane musterım de passt 1.8 t vardı bunlar lpg taktırdı taktırmayın dedım yok dedıler. su an 2 sının turbosunu değiştirdim diğer 2 sınınde eksoz manıfolt cıvalatalrı ve contasında sorun olusttu. aşırı ısı yasanıyor kanımca
valla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok benım dusuncem bu sekılde ve gözlerımle sahıt oldum bı rastlantı olamazalal. şaşırdım işin açığı. 96 yılından itibaren lpg sektörünün içindeyim. hatta şuandada aktif servisteyim. turbolu araçlara taktığımızın sayısını bilmiyorum İMPREZA da dahil şimdiye kadar hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım. ki diğer lpg camiasındanda duymadım. ayrıca forumdada turbolu passat sahibi varlpg li. şayet gerçekten varsa ve bulursan ki aşırı ısınma demişsin neresi ve nasıl ısınıyo tam anlayamadım. paylaşırsan sevinirim.
takılır ama turbo cabuk bozulur
Valla yarış atı alıp karpuz kabuğu ile beslemek gibi birşey...
valla bana çok mantıklı gelmiyor. benzinde egzos çıkış basıncı ile lpgnin çıkış basıncı farklıdır diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla turbo bu basıncı ne kadar kullanabilir ve bunu motora takviye yapabilir bilemiyorum.